fbpx

A theta agyhullám minden napunkban jelen van, egy természetes állapot, úgy is jellemezhető, mint mikor félálomban vagyunk. Mindenki minden nap többször átéli.

A ThetaHealing technikája megtanít bennünket éber állapotban, tudatosan változtatni az agyhullámainkat.

A Theta agyhullám egy olyan megengedő állapotba hozza az agyat, amiben az nagyon sok mindenre képes, mi azonban nem vagyunk egyek az agyunkkal. Mi olyan Létezők vagyunk, akik kapcsolódunk a Teremtőhöz, jelen inkarnációnkban is. A Teremtőhöz való kapcsolódás a születési jogunk, függetlenül attól, hogy milyen állapotban van az agyunk.

Tehát: a Theta agyhullám tudatos használata abba a megengedő állapotba hoz, amiben tudatosan ki tudjuk cserélni a mélyen gyökerező tudat alatti blokkokat, miközben felismerjük és megértjük, hogy már kapcsolódunk a Teremtőhöz és ebben az inkarnációban élünk.

Nem emberi lények vagyunk lélekkel, hanem Lelkek vagyunk, Isteni Szikrák emberi formában – tömören.

A ThetaHealing Technika egyik nagyszerűsége pedig az, hogy a szándék erejével dolgozik, gondolati és érzelmi mintákat (hitrendszereket) változtat, társteremtőként a Mindenség Teremtő Erejével, anélkül, hogy ehhez bármiféle külső segítséget igénybe vegyen az alkalmazója.

Van különbség aközött, hogy Théta állapotban vagyok és aközött, hogy kapcsolódom a Mindenség Energiájához. Előbbi az agyam egyik állapota utóbbi pedig egyik születési jogom. Gyakorlással tudjuk elérni, hogy az agyunk lejöjjön arról a függő állapotról, amely az átlagossá vált menekülő funkcióhoz tartozó magas béta állapot, és egy nyugodtabb agyhullámra átálljon. Azt is képesek vagyunk gyakorolni, hogy Théta állapotban legyünk akkor is, mikor ébren, éberek vagyunk. Valamint azt is, hogyan tudjuk egyre inkább beengedni az életünkbe azt az energiát, ami a Mindenséget működteti, a Mindent Átjáró Teremtő Erőt.


X