fbpx

october, 2019

07oct(oct 7)09:0018(oct 18)16:00Betegségek Rendellenességek - magabiztos gyógyítói munka generációs minták cseréje által

more

Event Details

Ez a 2×5 napos (hétközben zajló) kurzus azoknak a haladó konzulenseknek szól, akik szeretnék mélyebben megismerni a betegségek lelki okait.

A ThetaHealing konzulensek intuitív perspektívából nyernek mélyebb betekintést a betegségek megértéséhez és felfedik azokat a rejtett hitrendszereiket, amelyek megakadályozzák őket a másokon és az  önmagukon történő érzelmi egyensúlytalanságok gyógyításban.

Amiben tudat alatt, mélyen hiszünk, az egészen más, mint amiket gondolunk. Ezen a tanfolyamon megtanuljuk azt, hogy hogyan befolyásolják az érzékelések, az érzelmek, a hiedelmek és a programok a viselkedésünket és milyen drámai hatással vannak  a testünk „jól-létére”.

 

A tanfolyam elvégzésével egy lépéssel közelebb kerülhetsz a ThetaHealing® Mester címhez.

Bővítsd ki, és mélyítsd el intuitív képességeidet, dolgozz a családodban megélt betegség mintázataival, hogy magadban és az utódaid számára már befejezettnek tekinthesd a hozzájuk fűződő – és azokat generáló – tudatalatti programokat és válj szakértővé a ThetaHealing szakmában!

 

A ThetaHealing® Betegségek és Rendellenességek tanfolyam a következőket tartalmazza:

– megtanulod és kidolgozod magadból a családodban jelen levő, vagy genetikailag hozott betegségek hitrendszereinek jellemzőit, széleskörű betekintést nyerve a betegségek fizikai, mentális és érzelmi összetevőibe is
– megérted és gyógyítod a különböző mérgezések által létrejött bajokat, pl. a nehézfém mérgezést
– a gyógyító folyamat részeként tanulmányozod az egyes betegségekhez tartozó gyógynövényeket, orvosi, természetgyógyászati hozzáállást és hitrendszeri háttereket is
– lecseréled a félelmeidet, a korlátozó hitrendszereidet, és blokkjaidat, hogy a különböző betegségekkel és rendellenességekkel dolgozhass (A-tól Z-ig)

 

Időtartam:
10 munkanapot vesz igénybe, 2 x 5 egymást követő munkahéten (a két munkahét közötti 7vége szabad),
október 7-11 és 14-18-a között (hétfőtől péntekig 2 héten át) 9-16 óra között

 

Előképzettség: Intuitív Anatómia

 

Tanfolyamhoz tartozó anyagok:

– ThetaHealing® Betegségek és Rendellenességek Könyv
– munkafüzet

 

A tanfolyam díja: 410.000,- Ft (az ár az ÁFÁ-t nem tartalmazza)

Regisztráció: [email protected]

 

 

Time

7 (Monday) 09:00 - 18 (Friday) 16:00

Location

Budapest

Organizer

Nagy Szilviahttps://thetahealing.hu/rolunk/alapito-nagy-szilvia/

Vélemény, hozzászólás?


X