fbpx

january, 2021

28jan18:0020:00Teremtő Est az elveszettségből a biztonságba - 2 órás visszanézhető Online program

more

Event Details

[spacer height=”20px”]

TELEHOLD az Oroszlánban január 28, 18.20-kor.

A változás és az elfogadás az élet része – az elveszettségből a biztonságba.

Kulcskérdések: biztonságérzet, önkifejezés, stabilitás, önmagunkba vetett bizalom és a külső körülmények formálásának képessége a belső értékeinken keresztül. Sorsfordító erőkkel való együtt-működés.

Időpont: 2021. január 28., 18-20 óra között
Helyszín: online – csatlakozhatsz később, bármikor visszanézhető
Ára: 19.000 Ft

Ha részt kívánsz venni, légyszives regisztrálj a számlázási név és cím megadásával az [email protected] email címen

 

Néhány rövid visszajelzés a korábbi Teremtő Estemről INSPIRÁCIÓKÉNT:
 
„Ez fantasztikus érzés. 🙂 Most hallgattam meg másodszor. Nagyon köszönöm, hogy online formában tartottad ezt meg, Szilvi. Így volt lehetőségem nekem is átélni/megélni ezt külföldről. Szuper volt a megbocsátás, összetört lélek és piramis gyakorlat is. A teljes folyamat nagyon-nagyon tetszett. Ez volt az első Teremtő Estem, de emlékezetes élményekkel és érzésekkel éltem meg. Köszönöm.” L.B.
 
„Sziasztok! Tegnapi teremtés jól sikerült ma kaptam állást úgy alakult hogy szolgálati autót is kapok.Haza hozhatom a kocsit külföldről Ausztriából de annyi a kikötés hogy itthon tilos vezetnem. Waooo…plusz kihívásokat!erre nem számítottam csak hagytam a dolgokat plusz laza voltam az interjún. Túl laza is még az igazgató vállát is megveregettem.” A.O.
 
„Szóval velem már meg is történt az első eset ami nem az én valóságom volt. 🙁 Ki szökött az egyik macska a lakásból, kerestük , nem találtuk sehol, mondtam a Terinek ez nem az én valóságom nem fogadom el, kérek másik valóságot és 3 perc múlva a férjem hozta a macskát.” A. Zs.

Várlak szeretettel,
Szilvi 🙂

[spacer height=”20px”]

Time

(Thursday) 18:00 - 20:00

Location

Online

Organizer

Nagy Szilviahttps://thetahealing.hu/rolunk/alapito-nagy-szilvia/


X