fbpx

december, 2019

21dec(dec 21)09:0023(dec 23)20:00TH Alap és Haladó kurzus magyar nyelven - QLD, Ausztrália

more

Event Details

 

2019. december 21-22-23-án ThetaHealing Alap és Haladó tanfolyamot tartok, délelőtt Alap, délután Haladó felosztásban.

Az Alap tanfolyam 9-2 óra között zajlik, ára: 595 AUD

A Haladó tanfolyam 3-8 óra között zajlik, ára 625 AUD.

Helyszín: Labrador, Gold Coast, Queensland

 

TOVÁBBI EGYÉNI ÉS KISCSOPORTOS LEHETŐSÉGEKÉRT írj emailt!

 

2009-től kezdve Sydney-ben tanultam ThetaHealinget, 2012-ben Idaho Falls-ban megszereztem a Certificate of Science végzettséget első magyarként, majd 2013 májusában Zágrábban Magyarországi Képviselővé nevezett ki Vianna Stibal, a ThetaHealing módszer megalkotója.

2011 október 21-étől Magyarországon bevezettük és onnantól elérhetővé tettük a Technikát hugommal, Nagy Orsival, amit azóta is rendszeresen tanítunk.

Oktattam már az Egyesült Államokban New Yorkban, Horvátországban Rijekában, Ausztráliában Sydneyben és Brisbane-ben, valamint Romániában, tartottam ThetaHealing bemutatókat, meditációt többek között Mexikóban, korábban rendszeresen voltam Vianna mellett tanár-asszisztensi pozícióban Athenban, St Gallenben Svájcban, Dubaiban és más helyeken.

A ThetaHealing technikával konzulensként a világ minden pontjáról érkeznek hozzám a technika által változtatni kívánó emberek (általában magyar nyelven) Kanadától Új-Zélandig, ezáltal is fantasztikus változások tanúja lehetek az üzleti életben való változástól kezdve a családi, párkapcsolati, egészségügyi és még sok más kérdéskört érintve. Imádom a hivatásom, ez látható a Fb és a Youtube videoimból és a velem készült interjúkból is. 🙂

 

2019 december 14 és 2020. január 4-e között ismét Ausztráliában tartózkodom, így lehetőség nyílik arra, hogy magyar nyelven elvégezz velem ThetaHealing tanfolyamo(ka)t. Ezen kívül, amennyiben szeretsz szervezni és résztvevő is lennél, írj egy emailt az

[email protected] emailcímre, hogy  megbeszéljük a részleteket (mikor, hol, hány fővel induljon és melyik kurzus).

 

Szilvi 🙂

 

Time

21 (Saturday) 09:00 - 23 (Monday) 20:00

Location

Labrador

Vélemény, hozzászólás?


X