fbpx

Nem “kell” “spirituálisnak” lenni. A ThetaHealing működtetéséhez 2 dologra van szükség: a változtatni akarás és a hit, miszerint megtörténhet. Teljesen mindegy, hogy a változtatni kívánó miben hisz, ha ELHISZI, hogy változtathat és van rá SZÁNDÉKA.

Erős szándék vagy hit nélkül IS működhet a Theta, hiszen képessé tesszük magunkat a változásra és változtatásra, tiszta szándékunk szerint.

Itt érdemes megjegyezni, hogy óriási különbség van a (tudatos) szándékunk és a mögöttes (tudatalatti mintákból álló) szándékaink között, valamint hatalmas a különbség aközött, amikor valamiről

– azt hisszük, hogy ‘azt hisszük’,

– azt gondoljuk, hogy ‘azt hisszük’,

– azt hisszük, hogy ‘azt gondoljuk’…. és…

– aközött, amit MEGÉLÜNK.

Visszatérve a ThetaHealing technikára és a spiritualitásra: mindenki, aki az útját keresi, járja, vagy bármilyen téren változtatni kíván az életén, egészségtől kezdve párkapcsolaton át az anyagiakig, képessé tudja tenni magát arra, hogy megtanulja használni ezt az ENERGETIKAI módszert és nagyszerű csodás dolgokat tapasztaljon, már csak azért is, mert képessé válik akár azonnal nézőpontokat cserélni, a hozzáállásán változtatni a legkritikusabb helyzetben is – sokszor ez önmagában is csoda, és ami a következményeket illeti: kihat testi, lelki, szellemi és anyagi szinten életünkre.

A ThetaHealing nem követeli meg senkitől, hogy

– módosítson életén akarata ellenére

– elváljon

– házasodjon

– le- vagy rászokjon bármilyen függőséget okozó szerről/szerre (cigi, alkohol, drog, társ/tanár/konzulensfüggőség, stb.)

– nem követel meg SEMMILYEN vallási/nemi hovatartozást, meditatív pózt..

– mindenki úgy élheti az életét, ahogy akarja vagy tudja, eközben Thetázhat.


X