fbpx

Mivel a hivatalos magyar honlap még nem online, a laikus érdeklődő számára nem tisztázott, hogy ki kicsoda.

Konzulensképzést a kizárólag (!) Vianna által képzett Instruktorok (Tanárok) tarthatnak.

Konzulensek terápiás üléseket tarthatnak 1-1 felállásban, Instruktorok pedig csoportfoglalkozásokat, tanfolyamokat, a terápiás kezelések (konzultáció/gyógyítás) mellett.

Az árak kialakításában a képzett tanárok jelezhetik a saját magukról és megszerzett tudásukról maguk által alkotott értékelésüket.

A Theta Healing Konzulensi és Instruktori Tanfolyamoknak megközelítőleg egységes ára van világszerte. Vianna azonos áron képzi az Instruktorokat Mexikótól Indián át Ausztráliáig és tanfolyamaira akár 20-30 országból érkeznek jelentkezők.

A Theta Healing Konzulensi és Instruktori megállapodás részletesen kitér számos dologra, többek között a szerzői jogvédelemre, védjegyre, logohasználatra, stb., kérik ezek pontos betartását.

A Tanfolyamok tanítása után nincs jogdíj fizetés, nem franchise rendszerként működik.

Az árakat egységesen világszerte mindenhol, minden térségben, nemzetközileg ajánlja Vianna irodája. Tiszteletük hozzájárul a ThetaHealing növekedéséhez Magyarországon. A tanárok adhatnak ki ösztöndíjakat a tanfolyamokhoz, valamint részletfizetési lehetőségeket.

A Konzulensek maguk döntik el, mennyiért dolgoznak személyes konzultációkban,

Viannáék a következőt ajánlják:

1.tartsa tiszteletben a tudását, munkáját, tapasztalatát, magát és a kliensét az, aki ezzel a módszerrel dolgozik, nem beszélve Vianna és az ő munkájának tiszteletben tartásáról,

  1. ne azzal akarjon versengeni, hogy alámegy mások árainak, hanem azzal, hogy kidolgozza magából a limitáló hitrendszereit (ilyen pl. az Áldozat szerep: “szegényeknek nincs pénzük”, a spirituális hierarchia: “én (jobban) tudom, hogy (mi) ez kell neked” (alábecslések/’gurufeeling’), Szegény én játszmák: “szegény magyarok”, stb.

Áldozat szerepből áldozat attitűdöt lehet erősíteni, A Bőség Teréből/ Feltétel Nélküli Szeretet/ Végtelen Intelligencia / Isten/ “VAN” Teréből a Jól-Létét.

Ennek a technikának a használatával egyszerűen, gyorsan és hatékonyan a Tudatos Teremtés Mesterévé, a Saját Életed Mesterévé válsz. Ez a módszer elsősorban arra való, hogy megtaláld azt, Aki Vagy, hogy Azzá válj, Aki Igazán Lehetsz, hogy egy olyan Életet élj, amilyet Igazán Szeretnél.

Másodsorban szól a gyógyításról, információk továbbadásáról (tanításról).

A Theta Healing megtanít Téged arra, hogy KÉPESSÉ TEDD MAGAD MINDARRA, AMIT EL SZERETNÉL ÉRNI AZ ÉLETEDBEN. AHOGYAN AZT TE SZERETNÉD.

Javasoljuk, mielőtt konzultációra, tanfolyamra mész, tájékozódj körültekintően.


X