fbpx

Először is a konzultáció helyszíne bárhol lehet, ami a kliens számára kényelmes. (Az én első hivatalos alkalmam idegen klienssel Sydneyben, egy gazdag kerület kávézójában indult és a tengerpart melletti füves területen ülve fejeződött be, legextrémebb pedig az az eset volt, aminek a vége egy budapesti 7-es buszjáraton zajlott.)

A konzulens részéről az a fontos, hogy ki tudja hagyni a személyes véleményét a történetből, a kliens számára pedig két kívánalom van: elhiggye, hogy létezhet megoldás a problémájára/higgyen abban, hogy képes a változásra és tudatosan megengedje, vagyis beleegyezzen a hitrendszercserékbe, letöltésekbe (ha képes rá, verbálisan). Mindenkinek tiszteletben tartjuk a Szabad Akaratát és csak engedéllyel dolgozunk.

A konzultáció kezdetekor a gyógyító átadja az irányítást a Teremtőnek a kezelés végéig. Miután a kliens elmondja, min szeretne változtatni, a gyógyító megkezdi a munkát, vagyis leás a probléma gyökeréig, lecseréli az adott limitáló hitrendszereket, majd megtámogatja a új életérzéseket új érzelmi minták tanításával. A kliens MINDVÉGIG ÉBER MARAD – az egész kezelés tulajdonképpen beszélgetésként zajlik. Történhet személyesen vagy online, akár telefonon. Amikor befejeződik, a konzulens szétkapcsolódik a klienstől energetikailag, a kliens pedig feltöltődve, kellemes érzésekkel, pozitív kisugárzással távozik. Az energetikai munka kihat élete minden részére.

Egy – akár évek óta elhúzódó – probléma nagyon gyakran 1-3 konzultációval elengedhető. Én első alkalmakkor azt javaslom, várjunk 3-5 napot és utána nézzük, szükség van-e további kezelésekre. Sokszor már előbb érzékeljük a változást. Fontos az, hogy a kliens elismerje azokat a változásokat is, amiket aprónak, vagy másképp képzel el, mert ez továbblendíti a kívánt változás megélése felé (néha az “agy lemarad”).

Ezt a folyamatot és ennek a gyakorlati életben való alkalmazását tanuljuk meg az Alap DNS tanfolyamon, s eme tudást mélyítjük el a Haladó DNS2-n.


X