fbpx

A “Thetazás” az, amikor valaki dolgozik magán vagy máson.

Pontosan ugyanannyira vagyunk képesek magunkon, mint családtagjainkon, ismerősökön és ismeretleneken dolgozni. Ha valakinek valamelyikkel problémája van: dolgozzon magán, vagyis “thetázzon magán”.

A ThetaHealing Technika NEM igényel semmilyen kötelezettséget, sőt, azokat engedi el (fogadalmak, lélekszerződések, beavatások, eskük, stb.). Nem függ vallástól, kortól, nemtől, mindenki használhatja. A gondolatai és érzései mindenkinek “kéznél vannak”. A ThetaHealing a SZÁNDÉK EREJÉT használja.

Aki Thetaval foglalkozik, teheti:

– nyitott vagy csukott szemmel, mindkettő egyenértékű, gyakorlattól függ

– ülhet, állhat,fekhet, zuhanyozhat, kocsmázhat, cigizhet, ehet, stb. Thetazás közben

– nem zár ki semmilyen vallást, más módszerekkel, orvosokkal, stb. hatékonyan képes együttműködni (személyektől függ)

– a módszer használói nem feltétlenül egészségesek, dolgoznak nagyszerű Theta konzulensek és tanárok akik pl. rákos betegek vagy azok voltak, ex-drogosok, ex-öngyilkosok, akiknek (mások szerint) romokban az élete, és azok is, akiknek (ránézésre) gyönyörű az élete. A “hitelesség” nem a szép szavakról és a tiltásokról szól, hanem arról, hogy megéled, aki vagy. Itt és Most. És akiknek találkozniuk kell, azok “úgyis összerezegnek”.

– hitrendszerekkel dolgozik: ha van valamin stressz, kioldhatja egy Thetas, ha akarja, ha nincs, kellemes életet! Ha valaki ezzel dolgozik, munkaként használja, ajánlatos, hogy dolgozzon a limitáló hiedelmein, meggyőződésein, és bár rövidtávon is elérhető sok csodálatos dolog, hosszútávon mindig megmutatkozik egy Thetas életében mindaz, amiben hisz. Rendkívül erőteljes módszerről van szó, még egyszer: ha valami korlátozó, az nem a technika, a technika azokat cseréli le – a tudatalattiban, tudatosan.


X