fbpx

A Theta Healing meditálás, avagy virtualizálás nagyon egyszerű és gyorsan levisz Theta agyhullámba, illetve bevisz a Feltétel Nélküli Szeretet Terébe.

Országtól, népcsoporttól, vallástól, egyéntől függően nevezhető meditálásnak, vizualizációnak vagy fókuszált imádságnak, imának.

Ez az a Tér és hely, ahonnan dolgozunk, ahol létrehozzuk a változásokat, manifesztálunk: először energetikailag az érzéseink és a képzelőerőnk segítségével, majd megengedő ‘üzemmódban’ beengedjük a fizikai valóságunkba is mindazt, amit szeretnénk látni az életünkben.

Határ a saját képzelőerőnk és itt leginkább az életminőségünkről, életfelfogásunkról alkotott hitrendszer-átalakításról beszélünk, ezáltal természetesen számos, korábban lehetetlennek hitt dolgot képessé válunk megalkotni, létrehozni, megélni, vagy akár elengedni.

Gyakorlás útján – rendszerint a Haladó tanfolyamon, illetve nálunk sokszor az Alap tanfolyam végén – képessé tesszük magunkat arra, hogy ún. rövidített útvonalon, azonnal bekapcsolódjunk a Térbe, ahol a megszokott Tér és Idő ‘mögött’ dolgozunk (ahol egy-időben jelen van múlt-jelen-jövő). Természetesen ettől függetlenül élvezet a Fehér Fényben (FNSZ) fürdőzni meditációként, ellazulásként, akár lefekvés előtt, felkelés után, zuhany alatt, vagy egy buszon – látható, hogy semmiféle követelmény nincs arra nézve, hogy ezt milyen helyszínen, pózban, vagy körülmények között tegyük, ki-ki ízlése szerint. Ha valakit zavar, korlátoz valami (pl. zaj, hangzavar, hiszen ahogy fentebb írtam, bárhol, akár kocsmában, kórházban, vonatállomáson is Thetazhatunk), dolgozhat rajta – ha akar.


X