fbpx

A ThetaHealing módszerben nincs klasszikus hierarchia. Nincs “titkos tananyag” – hiszen egyébként is mindenki a “saját szemüvegén át” látja, érzékeli a világot, és nincsenek “kiválasztottak”, “alacsonyabb és magasabb rangú tanítók” – a klasszikus értelemben.

A módszer különböző képesítéseket ad, a különbség annyi, hogy a Konzulensek egyéni konzultációkat tarthatnak, az Instruktorok pedig csoportos foglalkozásokat, tanfolyamokat is. Senki nem áll felette, illetve alatta a másik tanárnak, viszont (ahogy az az előbb említtettem, mindenki a saját szűrőjén – gondolati és érzelmi mintáin át – látja a világot) az nem mindegy, hogy egy ‘Thétás’ mennyit dolgozik magán.

A Mesterfokozat vagy a ThetaHealing Tudományok Mestere fokozat azt jelöli, hogy valaki halad a tanulmányaiban (ami nem jelenti feltétlenül azt, hogy dolgozik is magán).

Vianna Stibal azt állítja, hogy egy konzultációban a képzett konzulens 80%-ban (!) befolyásolja a konzultáció végkimenetelét. Mit jelent ez? Azt, hogy mennyire tud FÉLREÁLLNI, HÁTRALÉPNI a konzulens, mennyire képes átadni az irányítást a Teremtő Erőnek, Végtelen Intelligenciának és mennyire “takarítja” a hitrendszereit, cseréli limitáló meggyőződéseit. Ha dolgozik magán (ez az eredményes munka egyik feltétele), képessé teszi magát arra, hogy se a saját, se a kliens drámájába, traumáiba ne vonódjon bele egy kezelés alatt és a kliens a maximális előnyeit élvezze a munkának.

Az Intuitív Anatómia 3 intenzív hete remek alkalom erre a munkára.


X