fbpx

Konzulens képzés, Instruktor (tanár) képzés, Mesterképzés és a képzések legmagasabb fokozata: a ThetaHealing Tudományok Mestere (Certificate of Science) Fokozat.

Végezhető tanfolyamok: Alap, Haladó, Teremtés és Bőség, Szivárványgyerekek, Intuitiv Anatómia, DNS3, Betegségek-rendellenességek, Világgal való kapcsolatunk, Lélektárs, RITMUS az Ideális súlyért, Haladó Ásás Technika, Az Élet Játéka, Állat gyógyítás, Növények gyógyítása, A Síkok Létezései, és további választható kurzusok.

http://www.thetahealing.com/thetahealing-worldwide-classes.html

Itt álljon Viannáék megjegyzése: tanácsos kidolgozni magunkból számos korlátozó, blokkoló hitrendszert, és gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni, mielőtt tanítani kezdjük a Theta Healing-et, amennyiben hosszútávon sikereket szeretnénk elérni általa, és a tanítása által – kiégés helyett.

Nagyon sok a spirituális csapda és olyan hitrendszer, amibe kezdőként (akár váratlanul is) bele lehet cuppanni, ilyen pl. “én vagyok a tudás egyedüli birtokosa”, “elvárom, hogy észrevegyétek, hogy nekem már nincs egom” (de van), “előbb gyógyítsd meg magad/legyen rendes kapcsolatod, stb. aztán foglalkozhatsz vele” (tanár tanácsa a tanítvány felé-abszolút tévesen!), stb. Tapasztalattal, gyakorlással és rengeteg önmunkával a Thetázás örömteli és játékos utazássá, életünk támogató, nagyszerű részévé válhat, ami a korlátokból, félelmekből kivisz – nem pedig azokból még többet ad.


X