fbpx

A Feltétel Nélküli Szeretet nem jelenti azt, hogy mostantól mindenkit “szeretni” és pláne nem azt, hogy “kell”.

A Feltétel Nélküli Szeretet a legmagasabb rezgés az Univerzumban.

A ThetaHealing módszer alkalmazásakor ezt az energiát használjuk a Tudatos Teremtéshez, gyógyításhoz, mélyen fekvő gondolati és érzelmi minták feltérképezéséhez, lecseréléséhez, tanításához.

Ez az a rezgés, ami mindenben benne van és amiből minden atom és molekula áll.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terében való munkánk során felszabadítjuk, megzabolázzuk, munkára fogjuk ezt az energiát és a Tiszta Szándékunk Erejével, valamint a Fókuszált Figyelmünkkel képessé tesszük magunkat ennek tudatos irányítására.

Ha megértjük, hogy milyen energiával, milyen térben dolgozunk, megértjük azt is, hogy nincs miért visszaélni vele vagy a képességeinkkel.

A Feltétel Nélküli Szeretet – avagy Isten, Végtelen Lehetőségek Tere, Kvantum Mező, Végtelen Intelligencia, ‘VAN’, Nagyszerű Én, Nullponti Energia, Forrás – azt jelenti, hogy egyre inkább elfogadjuk, szeretjük, tiszteljük, becsüljük magunkat, egyre inkább felismerjük kik vagyunk és megtaláljuk a Hozzánk Vezető Utat, s az Úton Önmagunkat, hogy ezáltal megengedjük a világnak (családnak, ismerősöknek és ismeretleneknek), hogy olyanok legyenek, amilyenek.

Azt jelenti, hogy képessé tesszük magunkat arra, hogy egyre kevésbé legyünk ítélkezőek, kritikusak, és meglátva a Lehetségest, Lehetőségeket teremtsünk általa. Megtaláljuk magunkban a Bőséget, Jól-Létet, Békét, amit a Világban keresünk, s ezáltal Bőség, Jól-Lét és Béke lesz Világunkban.


X