fbpx

Nem szekta. NEM FÜGG sem vallástól, sem nemtől, sem kortól, bárki képes használni. A módszer elengedő: ha van valamin stressz, ki tudjuk dolgozni, ha nincs, kellemes életet.

Igen, vannak negatív információk, vélemények, kommentek róla, mint ahogy bármiről (pl. Teréz Anya is kapott ‘negatív like-ot, azaz ‘nemtetszést’ a youtube-n). Nem kell és nem is lehet mindenkinek szeretnie, sem használni. Van, aki ahelyett, hogy dolgozna magán, vagy pl. bosszúból, az egyszerűbb utat választja, pl. negatív komment “hadjáratot” vagy a feljelentést. Vianna Stibal amerikai, valószínűleg nem ő az egyetlen, aki átélt már hasonlókat ilyen téren a hazájában. Egyébként a tanfolyamain elmesél számos érdekes történetet ezekről az esetekről. (Láttam egy viszonylag új interjút vele, először a vágott, majd a vágatlan verzióját. Az egyik ország “helyi Fókusz műsora” először a vágottat adta el szenzációként, sarlatánnak kikiáltva őt, majd eladták az eredeti felvételt is. Volt “egy kis” különbség.) Az Élet sokrétű és színes.

Az előítéleteiken, ítélkezéseken, megítéléseken, kritikákon, címkézéseken az 5 napos Világgal Való Kapcsolat tanfolyamon hatékonyan dolgozunk.


X