fbpx

A ThetaHealing tanulmányaim elején én is azt a célt tűztem ki, mint amit először az ausztrál tanáromtól hallottam kb. 4 éve: 24/7-ben Theta állapotban lenni. Nem szoktam meditálni egyáltalán abban az értelemben, hogy leülök naponta 15-25 percekre (lótusz vagy törökülésben, mint régen, 7 éven át egy meditációs csoportban, Sydney-ben), hanem törekszem arra, hogy az ébren töltött óráimat egyre inkább ebben a térben töltsem.

Tanítom, hogyan lehet felvenni a kapcsolatot Angyalokkal, Felettes Én-nel, eltávozott vagy éppen még meg nem született Lelkekkel, Univerzális Törvényekkel, Belső Vezetőkkel és imádom, hogy belehangolódhatok akár 2 mp alatt az Akasha Krónikákba (Feljegyzések Csarnoka), mégis én leginkább a Teremtővel szoktam “egyenes adásban lenni”.

Ez annyit jelent, hogy a Teremtés Legmagasabb Energiájából lehívom az információt, vagy cserélek, letöltök. Ezt úgy lehet elképzelni, mint a MATRIX című filmben, mikor Neo-t Morpheus megtanítja kung fu-zni és Neo azonnal neki is áll. Kb. így töltünk le – hiszen a gondolat gyorsabb, mint a fénysebesség és a ThetaHealing gyakorlatilag kvantummechanika -, és kb. ilyen gyors tud lenni a hatása, azért jó odafigyelni, mit kérünk – mert megkapjuk!

Mit tanácsolok? Pár éve ausztrál állampolgárokká váltunk, akkor meg kellett tanulnunk az Ausztrál Nemzeti Dalt. Ekkor megcsináltam az Ozzi-Magyar Himnusz összehasonlítását (a blogomon fent van), majd a mi Magyar Himnuszunk hitrendszer-elemzését.

Gyakorlatilag ugyanaz tükröződik le napjainkban: a sok tehetség, inspiráció, szív, lélek, tudás mellett ott a bűnhődés, bűntudat, büntetéstől való félelem, szégyenérzet, tehetetlenség, beragadottság-érzés, félreértett büszkeség, kommunikációs problémák, félreértett szeretet, Isten elutasítása/általa való elutasítottság-érzés, holott gondolati- és érzelmi mintáinkat tekintve keresztény ország vagyunk, még ha oly sokan választanak mást jelenleg – és ez mind megmutatja magát abban többek között, hogy élmezőnyben vagyunk szív-és érrendszeri betegségekben a világ egyik legdepressziósabb országaként.

Amikben hiszünk.. és…nagyon sokszor az, amiben ‘idegből’ azt hisszük, hogy nem hiszünk (mert akkora stressz van rajta!) teremti a valóságunkat, ugyanaz a sztori, mint sok-száz éve.. csak napjainkban mások a “díszletek”.

“Szilvikém, milyen szeretet?” kérdezik, amire a válaszom: “amivel 2.53 mp alatt rákot lehet gyógyítani”. “Neked könnyű” – hát, ja  “Te még hiszel a csodákban?” szokták kérdezni.. nos, most kezdek csak igazán hinni, napi szinten jelen vannak már az életemben!

Tehát van munka bőven  Bármennyit dolgozhatunk magunkon, a hitrendszerek, az életről alkotott meggyőződések anyáink-apáink genetikai vonalai révén, népcsoportilag, lelkileg bennünk vannak nagyon régóta, DNS szinten hordozzuk őket.

Önmunkát tanácsolok, teljesen mindegy, milyen módszerrel: ami szórakoztató, játékos, örömteli, ami egy Életmóddá válhat! Amennyiben a Theta Healing-et használjuk: használjuk arra, hogy ÉLÜNK, célokat állítunk fel, élvezzük a PILLANATOT, megtaláljuk az Örömet a Jelenben, bármilyen is az, ne pedig problémák keresésére, gyártására, megoldására. Egészen más Áldozat/Szegény Én játszmákból teremteni, mint a Bőség, avagy FNSZ teréből. Tudom, mert kipróbáltam

Még valami: ha a pénzzel-pénzen szeretnénk dolgozni: Önszereteten és Önbecsülésen dolgozzunk, és a LEHETŐSÉGEKRE fókuszáljunk! Amikor Test-Lélek-Szellem összhangban Van, Egységben vagyunk Magunkkal és az Istenivel, a bőség automatikusan kezd áramlani az életünkbe, a legváratlanabb helyekről. Engedjük meg magunknak, hogy észrevegyük és be is engedjük magunkhoz!


X