fbpx

Nincsenek Guruk. Választható konzulensek és tanárok vannak, illetve a tanároknak javasolt, hogy mindenkinek a jelentkezését elfogadják az egyes tanfolyamokon, ez alól talán kivétel lehet súlyos mentális probléma vagy droghasználat.

Bármelyik Theta végzettségéggel is rendelkezzen valaki, ha azt gondolja, mutatja, vagy abban hisz, hogy ő a “tudás egyedüli birtokosa”, “tőle függenek a diákok” (birtokolja a “diákjait”), “már mindenen túl van”, (“megérkeztem”), “ő már eldobta az egóját” (a Theta-ban az Ego a barátunk, fontos része életünknek épp ugyanúgy, mint bármelyik másik részünk, aspektusunk), akkor ez azt jelzi, hogy beleragadt a különféle spirituális csapdákba.

A THETAHEALING NEM KÖT MAGÁHOZ SENKIT, SEMMIVEL. AZ INSTRUKTOROK SZABADON VÁLASZTHATÓK, JAVASOLJUK, HOGY PRÓBÁLJANAK KI TÖBB KONZULENST, INSTRUKTORT A T. ÉRDEKLŐDŐK.

THETAHEALING KONZULENSKÉNT TÖREKEDNI KELL ARRA, HOGY A LEGMAGASABB INTEGRITÁSSAL DOLGOZVA, A LEHETŐ LEGGYORSABBAN ÉS A LEGJOBB ÚTON-MÓDON MEGOLDÁST KAPJON A VÁLTOZTATNI VÁGYÓ AZ ÉLETÉBEN, HA EZ 1 KEZELÉST JELENT KLIENSEKKÉNT, AKKOR IS. AMENNYIBEN EGY THETA KONZULENS ÚGY GONDOLJA, HOGY A KLIENSEITŐL, KEZELÉSEITŐL FÜGG A BEVÉTELE, A KLIENSEI A FELELŐSEK AZ ANYAGI HELYZETÉÉRT, JAVASOLJUK, HOGY DOLGOZZON MAGÁN. AZ UNIVERZUM VÉGTELEN BŐSÉGÉHEZ CSATLAKOZVA EGYETLEN EMBER FELELŐS A HELYZETÜNKÉRT: MI MAGUNK.


X