Kedves Látogató!

Lejjebb találhatók azok az hanganyagok, termékek, melyek a ThetaTér -hez kapcsolódnak. Ha bármilyen kérdésed lenne ezekkel kapcsolatban kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot az info@thetahealing.hu email címen.

Köszönettel a Nagy Szilvia

2017

2017. szeptember 05.

Teremtő Est a Halakban

A teremtő est fő témája az önmagunkkal való kommunikáció, jövőt éri tő kérdések, hogyan hallgassunk a megérzéseinkre, a valódi együttérzés, a megengedés és elengedés lesz.


Hanganyag ára: 15.000.- Ft. 

2017. szeptember 19.

Újhold a Szűzben Teremtő Est 

Újhold a Szűzben - a gyógyulás útja
"Mit tehetek most magamért? Mi az a legszeretetteljesebb lépés, amit ma megadhatok magamnak?"


Hanganyag ára: 15.000.- Ft. 

2017. október 10.

Erő Teremtő Est az Új Kezdetek

Új célkitűzések, megbeszélés, vizualizációs gyakorlat, ütős-erős energiamunka, szeretetteljes légkörben. Az új kezdetek - újrakezdés - következő lépés; Felszabadulás a terhek alól.


Hanganyag ára: 15.000.- Ft. 

2017. november 11.

Különleges Teremtő Est

Ezen az esten segítséget kívánok nyújtani azoknak, akik a jelen élethelyzetükben őrlődnek, erőlködnek, beragadtak, akik dühösek, frusztráltak,akik szeretnének haladni, de nem tudják, hogyan, vagy nem látják, merre. 

Hanganyag ára: 15.000.- Ft. 

Megrendelő

Megrendelés menete:

a jelen adatlap kitöltésével a megadott email-re egy válasz emailt küldünk, minden utaláshoz szükséges adattal. Az adatok között megtalálod mind a banki utalás lehetőségét, mind a PayPal-on történő fizetés lehetőségét. 

A hanganyag díjának megérkezése után a megadott email-re elküldjük a hanganyagot, A hanganyagot web-es böngészőn keresztül tudod majd elérni, emiatt internet kapcsolat szükséges a meghallgatáshoz. A meghallgatás nincs limitálva. annyiszor hallgatod meg, amennyiszer csak szeretnéd!

Az adatlapon megadott adataidat nem tároljuk! Ha szeretnél hírlevélre feliratkozni, akkor azt a megadott helyen tudod megtenni!

Köszönöm a megrendelésed! 

Kellemes Mindenséget!

Nagy Szilvia


X