fbpx


2021-től komplex online privát coachingot (egyszeri 1,5 órás) és online privát mentor (4 vagy 6 alkalmas) programot vállalok magyar és angol nyelven.


Komplex Coaching felépítése: helyzet felvázolása és átbeszélése, megfelelő technikák alkalmazása a siker érdekében, célkitűzések és utánkövetés.
Témakörök: életvitellel, hivatással, vállalkozói szellemmel kapcsolatos gondolkodásmód és kommunikáció fejlesztés és érzelmi intelligencia növelése.
Coachingra való jelentkezés menete: regisztráció számlázási adatok megadásával emailben - díjfizetés (ÁFA mentes) - coaching ülés - utánkövetés.


Komplex Mentor Program felépítése: életút felülvizsgálata, holtpontról való továbblépés, hatékony stresszkezelés, jövőkép tervezés, reziliencia (lelki
ellenállóképesség) és koherencia (optimális, harmónikus működés) fejlesztése, önismeret, vállalkozói szellem fejlesztése, megfelelő irányítás és
koherens kommunikáció kialakítása - egyéni igények alapján 4 vagy 6 alkalommal, hetente vagy 2 heti gyakorisággal - megbeszélés alapján.

A Mentor Program során számos egyszerű, könnyen alkalmazható módszert tanítok a tudatosság és az éberség növelésére és a különböző technikák
és gyakorlatok mindennapi életbe való beépítéséhez támogatást nyújtok. Az ár heti emailváltásokat és 1x15 perces utánkövetést is tartalmaz.

A mentor programra való jelentkezés menete: regisztráció emailben - telefonos egyeztetés max.15 percben, írásbeli megállapodás megkötése, díjfizetés
 (ÁFA mentes). A 4 vagy 6 alkalmas privát mentorálás online zajlik, választhatóan heti egyszeri vagy 2 heti ütemben (4-8 vagy 6-12 hét alatt). 


Árak:

Egyéni Komplex Coaching: egyszeri, 1,5 óra időtartamú1x15 perces utánkövetéssel: 250 Euro

Egyéni 4 alkalmas Komplex Mentor Program (4 vagy 8 hét alatt) heti emailváltási lehetőségekkel és 1x15 perces utánkövetéssel: 800 Euro 

Egyéni 6 alkalmas Komplex Mentor Program (6 vagy 12 hét alatt) heti emailváltási lehetőségekkel és 1x15 perces utánkövetéssel: 1.100 Euro 

További programjaimról bővebb információ a szilvianagy.com oldalon található.


Konzultációra jelentkezni:

     emailben az [email protected] - n lehetséges.Nagyon köszönöm a konzultáción történteket, fantasztikus volt! Azóta annyira mély belső nyugalmat érzek, hogy elképesztő. És valami nagyon megváltozott bennem, az érzéseim és nézőpontok, és még mindig folyamatosan érkeznek a megértések! Képzeld el, hogy tegnap este kaptam végre választ egy fontos dologgal kapcsolatban, aminek nagyon nagyon örülök! Az, hogy 1 nap alatt már ennyi minden történt, végre megmozdult az életem, amikor olyan régóta éreztem a megrekedtséget, és most akkora mozdulást érzek, hogy ez tényleg csodálatosan felszabadító. És az, hogy minden mindennel összefügg, örömöt és nyugalmat érzek. Jön még sok megértés, ami nagyon jó. Szóval, szerettem volna megírni Neked, hogy nagyon nagyon köszönöm a segítségedet!!
T. Kata 
Budapest            


Jogi nyilatkozat:

Nagy Szilvia NEM rendelkezik orvosi végzettséggel, NEM diagnosztizál, NEM ír fel semmiféle kezelést, orvosságot vagy bármi egyéb szert. Nagy Szilvia hivatalos, nemzetközileg bejegyzett és védjegyes ThetaHealing® Certification of Science végzettséggel rendelkezik, Mester Instruktor és Konzulens, HeartMath® Coach/Mentor. és Tréner. Minden, ami elhangzik egy konzultáción vagy tanfolyamon: javaslat, a lépések megtételéhez mindenkinek magának kell meghoznia a saját döntéseit. Minden, ami elhangzik egy konzultáción, képzésen, soha nem helyettesíti és nem  írja felül  az esetleges orvosi diagnózist, kezelést.


X