Jelenleg több eszközzel működő egyéni mentor programokat ajánlok az 1:1 munkához, erről további információk hamarosan kiírok. 


Konzultációra jelentkezni:

     emailben az [email protected] - n lehetséges.Nagyon köszönöm a konzultáción történteket, fantasztikus volt! Azóta annyira mély belső nyugalmat érzek, hogy elképesztő. És valami nagyon megváltozott bennem, az érzéseim és nézőpontok, és még mindig folyamatosan érkeznek a megértések! Képzeld el, hogy tegnap este kaptam végre választ egy fontos dologgal kapcsolatban, aminek nagyon nagyon örülök! És emellett úgy néz ki, hogy a családomtól kapok még támogatást, és tudom, hogy még manifesztálok is! Az, hogy 1 nap alatt már ennyi minden történt, végre megmozdult az életem, amikor olyan régóta éreztem a megrekedtséget, és most akkora mozdulást érzek, hogy ez tényleg csodálatosan felszabadító. És az, hogy minden mindennel összefügg, hogy rálátok a bélrendszeri témára is sokkal mélyebben, sőt képzeld el, hogy már azóta más érzéssel étkezem. Mert eddig mindig volt valami belső félelem, mielőtt megettem bármit, hogy ezt lehet "nem szabadna megenni", és ez elmúlt. Azóta örömöt és nyugalmat érzek, mikor eszem, szóval befogadom az ételt (+ az életet). Jön még sok sok megértés, ami nagyon jó. Szóval, szerettem volna megírni Neked, hogy nagyon nagyon köszönöm a segítségedet!!

T. Kata 
Budapest            


Jogi nyilatkozat:

Nagy Szilvia, vagy bárki, aki ezen az oldalon megjelenik, NEM rendelkezik orvosi végzettséggel. NEM diagnosztizálunk. NEM írunk semmiféle kezelést, orvosságot vagy bármi egyéb szert. Nagy Szilvia hivatalos ThetaHealing® Certification of Science, Mester Instruktor és Konzulens, HeartMath® Coach és Mentor. Tartsd szem előtt, hogy minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen, tanfolyamon, azok javaslatok, a lépések megtételéhez Neked kell meghoznod a saját döntésed, ami a Te felelősséged! Minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen, soha nem helyettesíti, vagy írja felül  az esetleges orvosi diagnózist, kezelést.


X