A ThetaHealing® Technika lehetővé teszi, hogy az a személy ("kliens"), aki változtatni kíván bizonyos élethelyzetén, vagy 1-1 problémát szívesen megoldana könnyedén és hatékonyan, egy gyakorlott ThetaHealing Konzulens® segítségével megtegye. Ennek következménye az azonnali érzelmi felszabadultság, ami lehetővé teszi, hogy egy adott helyzetet más szemlélettel közelítsünk meg.

Egy szemléletváltás mindig új lehetőségeket rejt magában. Természetesen tőlünk függ, hogy élünk-e velük. Ha valóban szeretnénk a változást, a munka által az egyes szituációk megdolgozása új fordulatot hozhat életünkben, igényeink szerint, beleértve a lelki, mentális és fizikai oldalt is.

A munkához a kliens beleegyezése szükséges. Hét év alatti gyermek esetében az Édesanyával (gondviselővel) dolgozunk. Bárki részt vehet konzultáción, aki úgy érzi, hogy valamilyen problémát megoldana az életében, vagy valamin szívesen és azonnal változtatna. A konzultáció beszélgetés formájában zajlik, a kliens végig éber marad. A munkához a személyes jelenlét lehetséges, de nem feltétel.

A kliens általában a konzultáció végén megkönnyebbülést, felfrissülést tapasztal, energikusabbá válik. Néhány nap alatt a változás általában kézzelfogható. A konzulens a klienst a legjobb tudása szerint célirányosan támogatja.

A ThetaVerzum - ban elkötelezettek vagyunk a kényelmes, kellemes változtatás mellett. Célunk az, hogy a lehető legjobb, legmegfelelőbb módon működjünk közre hozzánk fordulók életében. Felismertük, hogy mi vagyunk életünk teremtői, elhivatottak vagyunk a folyamatos tanulás, önmunka és együttműködés terén.

Konzultációs lehetőségek:
30 perc - célirányos munka, kizárólag a probléma megoldására fókuszálva
60 perc - amennyiben a kliens több időt igényel és több élethelyzetet kíván megdolgozni.


konzultációra jelentkezni:

     emailben az info@thetahealing.hu - n lehetséges.


Nagyon köszönöm a konzultáción történteket, fantasztikus volt! Azóta annyira mély belső nyugalmat érzek, hogy elképesztő. És valami nagyon megváltozott bennem, az érzéseim és nézőpontok, és még mindig folyamatosan érkeznek a megértések! Képzeld el, hogy tegnap este kaptam végre választ egy fontos dologgal kapcsolatban, aminek nagyon nagyon örülök! És emellett úgy néz ki, hogy a családomtól kapok még támogatást, és tudom, hogy még manifesztálok is! Az, hogy 1 nap alatt már ennyi minden történt, végre megmozdult az életem, amikor olyan régóta éreztem a megrekedtséget, és most akkora mozdulást érzek, hogy ez tényleg csodálatosan felszabadító. És az, hogy minden mindennel összefügg, hogy rálátok a bélrendszeri témára is sokkal mélyebben, sőt képzeld el, hogy már azóta más érzéssel étkezem. Mert eddig mindig volt valami belső félelem, mielőtt megettem bármit, hogy ezt lehet "nem szabadna megenni", és ez elmúlt. Azóta örömöt és nyugalmat érzek, mikor eszem, szóval befogadom az ételt (+ az életet). Jön még sok sok megértés, ami nagyon jó. Szóval, szerettem volna megírni Neked, hogy nagyon nagyon köszönöm a segítségedet!!

T. Kata 
Budapest            

Jelentkezés Konzultációra:

Ha bármilyen kérdésed lenne a fentiekkel kapcsolatban, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot az info(kukac)thetahealing.hu email címen. A beérkező levelek nagy száma miatt engedj meg nekünk 5-8 munkanapot a válaszadásra. Viszont, ha nem kapsz válasz emailt, kérünk, írj ismét a megadott email címre. 

Jogi nyilatkozat:

Nagy Szilvia, vagy bárki, aki ezen az oldalon megjelenik, NEM rendelkezik orvosi végzettséggel. NEM diagnosztizálunk. NEM írunk semmiféle kezelést, orvosságot vagy bármi egyéb szert. Nagy Szilvia hivatalos ThetaHealing® Certification of Science, Mester Instruktor és Konzulens, HeartMath® coach. Tartsd szem előtt, hogy minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen, tanfolyamon, azok javaslatok, a lépések megtételéhez Neked kell meghoznod a saját döntésed, ami a Te felelősséged! Minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen soha nem helyettesíti vagy írja felül esetleges orvosi diagnózist, kezelést.


HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
X