A ThetaHealing® Technika lehetővé teszi, hogy egy adott élethelyzeten változtatni kívánó személy ("kliens") 1-1 problémát gyakorlott ThetaHealing Konzulens® segítségével megváltoztathassa. Ennek következménye azonnali érzelmi felszabadultság, új szemlélet, fizikai szintű változások lehetnek.

A munkához a kliens beleegyezése szükséges. Hét év alatti gyermek esetében az Édesanyával (gondviselővel) dolgozunk. A konzultáció beszélgetés formájában zajlik, a kliens végig éber marad. A munkához a személyes jelenlét lehetséges, de nem feltétel.

A kliens a konzultáció végén megkönnyebbülést, felfrissülést tapasztal, energikusabbá válik. Néhány nap alatt a változás általában kézzelfogható. A konzulens a klienst a legjobb tudása szerint célirányosan támogatja.

Konzultációs idő: 60 perc Kiegészítés:

Az oktatási központom beceneve "Theta Tér", ám mivel jelenleg fizikai szinten a fix központ megszűnt, úgy is mondhatom, hogy a világ az irodám. 🙂
Ennek megfelelően - időm és elfoglaltságaim függvényében - egyéni konzultációkat online, vagy személyesen előre megbeszélt helyen és időben vállalok. 

Van néhány alapelvem, amiket a ThetaHealing Technikát alkalmazva mindenkor szem előtt tartok, ennek megfelelően is működtetem és tanítom:

- eredményes és hatékony változást ott lehet elérni, ahol megvan rá a szándék
- a tudatalatti minták tudatos átprogramozásával az élet könnyedebbé válik
- az érzelmi-lelki, szellemi, fizikai megújulás elengedhetetlen az élet élvezetéhez
- képes emberré válni alapvetően szükségszerű a mai világban
- megrögzött, hátráltató gondolatokat, meggyőződéseket elengedni egyszerű
- új szokások és szemléletek kialakítása sikeres életet teremt
- a kellemes és támogató munka meghozza gyümölcsét
- az elme és a szándék ereje felbecsülhetetlen
- nem tudhatod, amíg nem csinálod
- ha pedig teszed, tedd megfelelően. 🙂


Konzultációra jelentkezni:

     emailben az info@thetahealing.hu - n lehetséges.Nagyon köszönöm a konzultáción történteket, fantasztikus volt! Azóta annyira mély belső nyugalmat érzek, hogy elképesztő. És valami nagyon megváltozott bennem, az érzéseim és nézőpontok, és még mindig folyamatosan érkeznek a megértések! Képzeld el, hogy tegnap este kaptam végre választ egy fontos dologgal kapcsolatban, aminek nagyon nagyon örülök! És emellett úgy néz ki, hogy a családomtól kapok még támogatást, és tudom, hogy még manifesztálok is! Az, hogy 1 nap alatt már ennyi minden történt, végre megmozdult az életem, amikor olyan régóta éreztem a megrekedtséget, és most akkora mozdulást érzek, hogy ez tényleg csodálatosan felszabadító. És az, hogy minden mindennel összefügg, hogy rálátok a bélrendszeri témára is sokkal mélyebben, sőt képzeld el, hogy már azóta más érzéssel étkezem. Mert eddig mindig volt valami belső félelem, mielőtt megettem bármit, hogy ezt lehet "nem szabadna megenni", és ez elmúlt. Azóta örömöt és nyugalmat érzek, mikor eszem, szóval befogadom az ételt (+ az életet). Jön még sok sok megértés, ami nagyon jó. Szóval, szerettem volna megírni Neked, hogy nagyon nagyon köszönöm a segítségedet!!

T. Kata 
Budapest            


Jogi nyilatkozat:

Nagy Szilvia, vagy bárki, aki ezen az oldalon megjelenik, NEM rendelkezik orvosi végzettséggel. NEM diagnosztizálunk. NEM írunk semmiféle kezelést, orvosságot vagy bármi egyéb szert. Nagy Szilvia hivatalos ThetaHealing® Certification of Science, Mester Instruktor és Konzulens, HeartMath® Coach és Mentor. Tartsd szem előtt, hogy minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen, tanfolyamon, azok javaslatok, a lépések megtételéhez Neked kell meghoznod a saját döntésed, ami a Te felelősséged! Minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen, soha nem helyettesíti, vagy írja felül  az esetleges orvosi diagnózist, kezelést.


X