Nagy Szilvia

Tudj meg többet Nagy Szilviáról, a ThetaHealing magyarországi hivatalos képviselőjéről, aki 2009 óta folyamatosan használja és tanítja a ThetaHealing Technikát.


ThetaTér

2012. november 01-én nyílt meg és azóta is sok és változatos programnak ad helyet a ThetaTér Budapesten, a Bem rakparton. Munkatársainkról, valamint a nálunk tartott programokról, eseményekről itt tudhatsz meg többet.


Konzultáció

A ThetaHealing konzultáció személyesen, telefonon vagy interneten keresztül (pl. Skype) történhet, nincs szükség fizikai kontaktusra, mivel a kezelések ugyanolyan hatékonyak távolról, mint azok, ahol a kliens ténylegesen jelen van.

A változtatni vágyók biztonságos térben, elegendő idő alatt maximális támogatást kapnak mindahhoz, ami számukra szükséges, hogy továbblépjenek az általuk javítani kívánandó élethelyzeten (gyógyulás, párkapcsolat, önértékelés, munka, anyagi helyzet, stb.)

Konzultációkat olyan tapasztalattal rendelkező konzulenseink végzik, akik rendszeresen képzik magukat, és folyamatosan dolgoznak önmagukon a konzultáció teljes sikerének eléréséért.


Visszajelzések 

"Légy te magad az a változás, amit a világban akarsz látni." - Mahatma Gandhi


Tudástár

Kérdésed van a ThetaHealing Technikával kapcsolatban? Szeretnél többet megtudni, miről is szól ez a technika? Ezen az oldalon összegyűjtünk pár olyan általános kérdést, amikkel az eddigiek során találkoztunk és hozzásegíthet a kérdésed mielőbbi megválaszolásához.

Ha ezeken kívül van még kérdésed, kérlek keress bennünket!

ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com


X