fbpx

Nagy Szilvia vagyok, ThetaHealing Mester Instruktor és Konzulens, a ThetaHealing Technika hazai úttörője.

Több, mint 10 évnyi napi szintű ön- és konzulensi munka áll mögöttem, számtalan tapasztalattal. Hiszem, hogy a gyógyulás = változtatás képessége

Nem szeretem a mellébeszéléseket, a munkánkhoz az őszinteség elengedhetetlen, a értékrendszer és az erények fejlesztése pedig alap.

A ThetaHealing® Technika - kitartó és következetes használatával - kinyílt számomra a világ. Amellett, hogy tudatalatti hitrendszerek tudatos átformálásával foglalkozom, 2015-ben Coach/Mentori végzettséget is szereztem, majd utána Reziliencia Trénerként is elkezdtem tevékenykedni.

Voltam könyvelő, személyi asszisztens, ügyviteli előadó, később Angliában takarítottam, majd fél évet Új-Zélandon mosogattam. 2004-ben megérkeztem Ausztráliába, ahol turizmus diploma kurzust végeztem. Bébiszitterkedtem, adatrögzítettem, tanultam, majd vállalkozni kezdtem. Tudom, milyen érzés bőröndből élni, milyen sokan élni egy lakásban, milyen instant levest és rizst enni pénzhiány miatt hetekig, tudom, milyen nyelvtudás és pénz nélkül elindulni a nagyvilágba és ma már azt is tudom, hogy milyen céget építeni, és gyümölcsözően tevékenykedni.

A Theta Healing Certificate of Science végzettség (az elérhető legmagasabb fokozat) megszerzése után eszemben sem volt megállni 2012-ben.
"Tanulj a Szakértőtől" - így is lett. Az ausztrál tanárom, Mark megmutatta, hogyan lehet ezt a technikát hatékonyan, gyorsan, bárhol és bármikor, bármilyen körülmények között tudatos teremtéshez alkalmazni, nyertes-nyertes pozícióra törekedve.

Ma már számtalan szakmai elismeréssel, személyes és online nemzetközi munkával a hátam mögött óriási öröm a számomra, hogy sokezer magyar nyelvű ember életéhez hozzájárulhatok világszerte, beleértve a közösségi médiában található több, mint tíz éves különböző tevékenységeimet is.X