Nagy Szilvia vagyok, Mester Instruktor és Konzulens, a ThetaHealing Technika hazai úttörője.


Több, mint 10 évnyi napi szintű ön- és konzulensi munka áll mögöttem, számtalan tapasztalattal. Talán nincs olyan életterület, amelyen ne dolgoztam volna, és nem csak a 'tipikus'témákon, mint pl. az egészség, család, munka/hivatás/karrier, kapcsolatok/párkapcsolat, pénz/anyagiak, hanem az intuíciófejlesztéstől a történelmi / generációs mintákon át a misztikus/ spirituális / alkalmazotti / vállalkozói / befektetői / stb mintákat is beleértve.

Korábban a stresszkezelés, a gyereknevelés, az intuíciófejlesztés, a spiritualitás, spirituális vállalkozás volt a kedvenc témám, ma pedig már az  általam képviselt szemlélet szerint a gyógyulás = változtatás képessége

Fantasztikusnak tartom azt, ahogyan egy-egy probléma mögötti mintázat a szemünk előtt kirajzolódik és megoldódik. Szenvedélyem a lendületes és könnyed előadásmód, a tanítás, azaz az értékes információk átadása, a munkám hatékonyságát pedig a számtalan fantasztikus, olykor elképesztő változásokról szóló visszajelzések mutatják.Ami mostanában engem igazán érdekel az a hatékonyság, a hatástöbbszörözés, az eredményesség és a sikerélmények megteremtése, továbbá a szív alapú vállalkozásfejlesztés, valamint a lehetetlen átformálása nagyszerű tapasztalat-sorozatokká. Nem szeretem a mellébeszéléseket, a maszlagokat, viszont célorientált vagyok. Munkánkhoz az őszinteség elengedhetetlen, a Értékrendszer és az Erények fejlesztése pedig alap.

Talán a legnagyobb dolog, amit a ThetaHealing® Technikának köszönhetek az az, hogy kitartó és következetes használata által kinyílt számomra a világ és kinyílt az elmém. Az elmúlt években olyan új dolgokat tanultam és alkottam meg, ami merőben új hivatást és életstílust biztosít a számomra. 

Mindamellett, hogy ThetaHealing® Konzulens és Instruktor vagyok, Coach, illetve Mentori végzettséget is szereztem és valójában Difference Maker-ként tevékenykedek. Jelenleg is tanulok, a kedvenc területeim az epigenetika és a neuroplasticity 🙂 azaz megtanítom a hozzám fordulókat arra, hogy hogyan lehet könnyedén és játékosan újrateremteni a Valóságot - és azt is, hogy mit is jelent ez valójában, és miért érdemes. 🙂


Fiatal lány koromban 13 éven át voltam könyvelő, személyi asszisztens, ügyviteli előadó, később idegből Angliában takarítottam, majd jobb ötletem nem lévén a változtatásra, fél évet Új-Zélandon mosogattam, aztán visszamentem a 8.kerületbe, Budapestre egy telekommunikációs céghez dolgozni, aztán 2004-ben megérkeztem Ausztráliába, ahol tanultam angolt, turizmus diploma kurzusra jártam, bébiszitterkedtem, adatrögzítettem és vállalkozni kezdtem. Tudom milyen bőröndből élni 15-en egy lakásban, instant levest és rizst enni hetekig, nyelvtudás és pénz nélkül elindulni a világba 30 évesen, mikor a környezet 'ennyi idősen gyereket követel', és ma már azt is tudom, milyen céget építeni, sikereket leaaratni és élvezni az életet.
 

Ahhoz képest, hogy korábban - szerencsénkre csak a gyermekem 3 éves koráig - elhittem a következő állítást: "ha gyereked van, sehova nem mehetsz a következő 18 évben", 2009 és 2011 között Ausztráliában elvégeztem az összes ThetaHealing Konzulens képző tanfolyamot Mark Anthony-val, az ausztrál TH képviselővel, aki megtanított valóban teremteni, majd ebből kifolyólag az évek folyamán Vianna Stibal TH alapítóval Mexikóban, az USA-ban, Az Egyesült Arab Emiratusokban, Görögországban, Svájcban, Horvátországban tanultam az Instruktorképző Tanfolyamokon, illetve volt, hogy tolmácsként, volt, hogy asszisztensként vettem részt az oktatói szemináriumokon. Később hívtak tanítani többek között az Egyesült Államokba, Ausztráliába, Horvátországba,  Ausztriába és időnként Magyarország különböző városaiban is oktatok. Talán hozzá sem kell tennem, hogy az Ausztráliában született kisfiam is Világpolgár (és sokat köszönhetek többek között neki is ezen az úton!) 🙂A Theta Healing Certificate of Science - ThetaHealing Tudományos Fokozat/ Bizonyítvány végzettség - ugyan az elérhető legmagasabb fokozat, de nekem eszemben sem volt ennél megállni 2012-ben. "Tanulj a Szakértőtől" - szól a mondás. A tanárom, Mark megmutatta, hogyan lehet a ThetaHealing Technikát hatékonyan, gyorsan, bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között alkalmazni, hogyan lehet valóra váltani céljainkat, hogyan működhetünk közre életünkben Nyertes-Nyertes pozíciót létrehozva.

Mark azt is megtanította, mennyire fontos visszaadni a társadalomnak, én is ezt vallom és képviselem. A ThetaHealing módszer megalapítója, Vianna Stibal és Mark Anthony, Ausztrál Képviselő által képviselt úton haladva váltam ma már szakmailag és nemzetközileg elismert, sikeres ThetaHealing Konzulenssé és Oktatóvá.

Rendkívüli öröm, hogy ilyen nagyszerű fordulatot vett az életem és az még nagyobb boldogságot és inspirációt jelent számomra, hogy én is többezer ember életéhez képes vagyok különböző módokon évek óta hozzájárulni! 🙂X