fbpx

​Ha ugyanazok járnak a fejemben, mint tegnap, akkor ugyanazokat a cselekedeteket fogom végrehajtani, ha ugyanazokat csinálom, akkor ugyanazokat az élményeket és érzéseket élem át nap mint nap. Ha ez így van, akkor voltaképp a múltam a jövőm.

Hiszem azt, hogy a fenti körforgás megváltoztatható és lehetséges teljesen új jövőt kialakítani. Egy új jövő kialakításához szükséges a jelen gondolkodási sémáit megvizsgálni és amennyiben ez szükséges, változásokat eszközölni. Látom azt is, hogy elegendő néha csak egy percnyi figyelmet szentelni az érkező gondolatnak és avval, hogy eldöntöm adok-e neki energiát, már változtatásban vagyok.

Szeretném bemutatni a ThetaHealing Technika - Módszer - Filozófia kurzusait:


2016. szeptember 

2016. szeptember

2016. szeptember

2016. szeptember Délutánonként!


​Lehetséges-e mindössze 2 - 3 napos kurzuson teljes mértékben átalakítani és feltölteni az életed?

A saját lehetőségeidet fedezheted fel azáltal, hogy a gondolataid erejét és annak azonnali változtató képességét felismered. Az egyszerű és mindenki számára elsajátítható Technika segítségével olyan életet teremthetsz magadnak, amilyent szeretnél. Ennek titka, hogy tisztába kerüljél végtelen lehetőségeidnek az életed minden területén.

Igen!

Viszont a munka és az életünk megváltoztatása a mi feladatunk. A kurzusok abban támogatnak, hogy egy olyan mindennap is használható eszköz legyen a kezedben, amivel képes is leszel arra, amit megtervezel!


Az Alap DNS Tanfolyam bemutatja a ThetaHealing technikát és arra fókuszál, hogy minden résztvevőnél aktiválásra kerüljön a 12 szálas DNS. A diákok megtapasztalják, hogy megnyílnak a Teremtő, Feltétel Nélküli Szeretete felé.

A tanfolyam lelke, a technika gyakorlati alkalmazása, amely során megváltoztathatóak az élet minták, az alap-, genetikai-, történelmi, és lelki szintű meggyőződések, melyek lehetnek saját kialakításuak vagy külső tényező által létrehozottak.

A ThetaHealing-ben hisszük, hogy a hiedelmek és az érzelmek örökölhetőek az őseinktől. Ezt hívjuk genetikai szintnek.

A diákok a tanfolyam során megtanulják beazonosítani saját hiedelmeiket és azt is, hogy törölhetik ezeket másokból is.

Ezek a gyakorlatok gyorsan felfedik a hitrendszereket, megmutatják hogy a test hogyan cseréli a korlátozó hiedelmeket és érzelmeket támogatóra.

Hol: New York, pontos címet regisztrált résztvevőinknek küldünk!

Mikor:  2016. szeptember

Idő:   A tanfolyam időtartama 3 egymást követő nap. Kezdés reggel 9-kor, várható befejezés délután 4-kor.

Anyag:  Hivatalos magyar nyelvű munkafüzet, ThetaHealing - Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása Vianna Stibal magyar nyelvű könyve.

Végzettség:  A tanfolyam elvégzése után nemzetközileg elismert ThetaHealing® Alap DNS gyakorló oklevet adunk, ami lehetővé teszi ennek a technikának a használatát úgy, mint konzulens, ha azt választod.

Előfeltétel:  -


A ThetaHealing Haladó DNS kurzus segíti és gyorsítja a ThetaHealing megértését. Tedd meg a következő lépést a manapság ismert egyik leghatékonyabb, legdinamikusabb és azonnali változásokat biztosító önismereti technikával.

A ThetaHealing Haladó DNS kurzus hozzájárul életed dinamikus fejlődéséhez:

 • Testi, lelki, szellemi oldalról egyaránt
 • Egyensúly, harmónia és az életben való boldogulás képességének megteremtésével
 • A magabiztosságod és önbecsülésed fejlesztésével.

A Haladó ThetaHealing Tanfolyam bővíti az Alap Tanfolyam ismeretanyagát és mélyreható megértést ad a minket körülvevő Létezés, Hét Síkjáról. A diákok Érzelmi Letöltéseket kapnak a tanártól, melyek gyógyulást és megvilágosodást hoznak számukra. Ez a tanfolyam csodálatos élményt ad, ahogy a diákok feltöltődnek a rengeteg új- és pozitív érzelemmel és ahogy megismerjük mit is jelent a jelenünk elismerése és hogy milyen érzés a Hetedik Síkról megtapasztalni önmagunk elfogadását.

Hol: New York, pontos címet regisztrált résztvevőinknek küldünk!

Mikor:  2016. szeptember

Idő:   A tanfolyam időtartama 3 egymást követő nap.  Kezdés 5-én délután 17:30-tól 20:00 - ig. 06 - 07-én reggel 9-től délután 4-ig.

Anyag:  Hivatalos magyar nyelvű munkafüzet, ThetaHealing - Haladóknak - Vianna Stibal magyar nyelvű könyve.

Végzettség:  A tanfolyam elvégzése után nemzetközileg elismert ThetaHealing® Haladó DNS gyakorló oklevet adunk, ami lehetővé teszi ennek a technikának a használatát úgy, mint konzulens, ha azt választod.

Előfeltétel:  TH Alap DNS tanfolyam


A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elképesztő módszert tanulnak meg, aminek „Ásás” a neve. Ez a beszélgető stílusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Hol: New York, pontos címet regisztrált résztvevőinknek küldünk!

Mikor:  2016. szeptember

Idő:   A tanfolyam időtartama 2 egymást követő nap. Kezdés reggel 9-kor, várható befejezés délután 4-kor.

Anyag:  Hivatalos magyar nyelvű munkafüzet, 

Végzettség:  A tanfolyam elvégzése után nemzetközileg elismert ThetaHealing® DigDeeper gyakorló oklevet adunk, ami lehetővé teszi ennek a technikának a használatát úgy, mint konzulens, ha azt választod.

Előfeltétel:  TH Alap és TH Haladó DNS tanfolyam


Alkalmazd a Vonzás Törvényét megfelelően.

Az Élet Játéka egy olyan professzionálisan megtervezett workshop, mely megtanít téged egy 7 lépéses programon keresztül arra, hogy hogyan válj a vonzás törvényének igazi mesterévé és hogyan játszd az élet játékát sikerrel, mókával és nagyszerű teljesítményekkel.

A 3 nap alatt számtalan támogatást kapsz, hogy eltávolíthasd az összes olyan rejtett blokkodat, amelyek akadályoznak abban, hogy elérd a maximális bőséget, sikert és boldogságot életed minden területén.

Az Élet Játékát eredetileg Hiro, azaz Hiroyuki Miyazaki Japán Képviselő alkotta meg, aki 18 évig a Wall Street-en dolgozott. Pénzügyi-gazdasági top menedzserként ismerkedett meg a technikával, majd felismerve az emberek legnagyobb félelmeit és blokkjait, elhatározta, hogy összeállítja ezt a tanfolyami anyagot, hogy segítségére legyen az érdeklődőknek az üzleti világban is. Hiro időközben kilépett a business szférából és a világot járja, képviselve a ThetaHealing technikát. Jelentős munkája van abban, hogy Japánban több ezer ThetaHealing Konzulens és Tanár dolgozik, valamint a módszer jelen van kórházakban és az üzleti életben is.

Hol: New York, pontos címet regisztrált résztvevőinknek küldünk!

Mikor:  2016. szeptember

Idő:   A tanfolyam időtartama 3 egymást követő nap. Kezdés délután 4:30-kor, várható befejezés este 10-kor.

Anyag:  Hivatalos magyar nyelvű munkafüzet, 

Végzettség:  A tanfolyam elvégzése után nemzetközileg elismert ThetaHealing® Game of Life gyakorló oklevet adunk, ami lehetővé teszi ennek a technikának a használatát úgy, mint konzulens, ha azt választod.

Előfeltétel:  TH Alap és Haladó DNS tanfolyam


TH Alap DNS

tanfolyam

3 negymást követő nap

ThetaHealing Alap DNS Konzulensi oklevél

 • magyar nyelvű munkafüzet
 • magyar nyelvű könyv

550 USD /fő

No credit card required.

TH Alapok

tanfolyamok

összesen 5 nap

ThetaHealing Alap és Haladó DNS Konzulensi oklevelek

 • Bullet Point 1
 • Bullet Point 2

990 USD
/fő /2 tanfolyam 

No credit card required.

TH Haladó DNS

tanfolyam

3 egymást követő nap

ThetaHealing Haladó DNS Konzulensi oklevél

 • magyar nyelvű munkafüzet
 • magyar nyelvű könyv

550 USD /fő

No credit card required.

TH Dig Deeper

tanfolyam

2 egymást követő nap

ThetaHealing Dig Deeper Konzulensi oklevél

 • magyar nyelvű munkafüzet
 • angol nyelvű DVD Vianna Stiballal

550 USD /fő

No credit card required.

TH Game of Life

tanfolyam

3 egymást követő nap

ThetaHealing Game of Life Konzulensi oklevél

 • magyar nyelvű munkafüzet

650 USD /fő

No credit card required.


Pár szó az előadóról:

Rém László


Certification of Science - Mester Instruktor és Konzulens.
2013-ban találkoztam először a ThetaHealing Technikával. 2014-ben kezdtem el együtt dolgozni Nagy Szilviával. Ez alatt az idő alatt elvégeztem szinte az összes konzulensi képzést, majd 2015-ben szereztem meg első ThetaHealing Instruktori okleveleit.

2016-ban Montanaban, az Egyesül Államokban tanultam, ThetaHealing Instruktori képzéseken tolmácsoltam és tanár asszisztensenként segédkeztem Vianna Stibal mellett. 

2016-ban megszereztem a Mester Instruktori végzettségem, és a Certification of Science végzettséget, ami jelenleg a legmagasabb elismerés a Technika megalapítójától.

 • ThetaHealing konzulensi képzéseim:
    Alap DNS, Haladó DNS, Teremtés és Bőség, Áss Mélyebbre, Game of Life, Szivárványgyermekek, Állatok,   Növények, Gondold át amit gondolsz, Intuitív Anatómia, DNS3, Betegségek és Rendellenességek,                 Világgal Való Kapcsolatok, Családi Kötések, Létezések Síkjai, Kristály szerkezet elhelyezés,  
 • ThetaHealing Instruktori képzéseim:
  Alap DNS, Haladó DNS, Teremtés és Bőség, Dig Deeper, DNS3,  Betegségek és Rendellenességek, Game of Life, Világgal Való Kapcsolatok, Intuitív Anatómia, Szivárványgyermekek, Állatok, Növények, Létezések Síkjai  Instruktori képzések.

​http://www.thetahealing.com/laszlorem

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 31.

Ahhoz, hogy zökkenőmentesen tudjunk minden feltételt biztosítani a programjainkon résztvevőnek, azt kérjük, hogy a regisztrációs adatlap kitöltésével jelezd részvételi szándékod minden programra, amely érdekel. Ezen az adatlapon csak a programokon/tanfolyamokon való részvételi szándékot rögzítjük. Amennyiben szeretnél feliratkozni hírlevelünkre a kezdőoldalon találsz lehetőséget erre is. 

 

 


Ha bármilyen kérdésed lenne ezekkel kapcsolatban, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] email címen.
A beérkező levelek nagy száma miatt engedj meg nekünk 5-8 munkanapot a válaszadásra. Viszont, ha nem kapsz választ, kérlek, írj a fenti email címre.


X