fbpx

Szervezz és tanulj a környékeden, vagy egy csodás helyen!

VendéglátásAz elmúlt években rengeteg ThetaHealing tanfolyam került megrendezésre Budapesten, a ThétaTér-ben. Sokan érkeztetek vidékről és külföldről, ami mindig nagyon kellemes meglepetés a számomra. Szeretem tapasztalni, hogy a ThetaHealing technika független mindentől, így határoktól is. Az elmúlt évek során számos meghívást kaptam világszerte tőletek, amennyiben időm engedi, eleget is teszek ezeknek a felkéréseknek. Ha szeretnél Budapesten vagy Magyarországon kívül tanfolyamot elvégezni az én előadásomban, regisztráld az érdeklődésedet és elküldjük Neked a szerződést.

Mit ajánlok a vendéglátónak? A vendéglátó a szervezésért viszonzásul elvégezhet tanfolyamokat, a létszám függvényében. 

Mit kérek a vendéglátótól? A csoport és a tanfolyam helyszínének szervezését, a tanfolyami résztvevők tájékoztatását, tanfolyammal kapcsolatos kommunikációt, a tanfolyam meghirdetését weboldalon, közösségi hálón, hírlevélben stb. Angol és magyar nyelvektől eltérő nyelvek esetén tolmács szervezését. 

Ha jó szervező vagy, széleskörű ismeretséggel rendelkezel, életmód központod van, a nyertes-nyertes pozíciót szem előtt tartod, valamint szeretnél saját környezetedhez közel ThetaHealing-et tanulni, akkor várom jelentkezésedet.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widgets_ContactForm_Widget”][/siteorigin_widget]


X