Mivel elég sokan kerestek fel bennünket azzal, hogy tartsunk ThetaHealing tanfolyamokat közel az otthonukhoz, arra gondoltunk, hogy felteszünk ide egy olyan felületet, ahol az ezzel kapcsolatosan megtaláltok minden információt. Amit nem, azt pedig szívesen megválaszoljuk, ha küldtök egy emailt az host@thetaheling.hu email címre.


Szervezz ThetaHealing Tanfolyamokat a környékeden!


Mi is ez a Host-ing?
Az elmúlt években rengeteg ThetaHealing tanfolyam került megrendezésre Budapesten, a Halász utcai ThétaTér-ben. A tanfolyamok szervezése, tartása során számos meghívást kaptunk Világszerte. Eddig is sokan érkeztetek külföldről hozzánk, ami mindig egy nagyon kellemes meglepetés, és öröm. A ThetaHealing technika független mindentől, kortól, nemtől, fajtól, vallási hovatartozástól, de határoktól is. Idén azt tervezzük, hogy eleget teszünk azoknak a felkéréseknek, akik szeretnének Budapesten kívül, vagy Magyarországon kívül tanfolyamot elvégezni, mindezt a mi előadásunkkal.

Mit ajánlunk a Host-nak?
Aki megszervezi a tanfolyamokat, ennek fejébe elvégezheti azt. Ha egyszerre több tanfolyam is megrendezésre kerül, és azon többen is részt vesznek egymás után, akkor emellett egy plusz helyet is biztosítunk. Például egy Alap és Haladó tanfolyam egymás utáni napokon kerül megrendezésre, akkor a Host mindkét tanfolyamot elvégezheti a szervezés fejében. Ha a legalább 10-en mindkét tanfolyamot elvégzik, akkor a Host plusz egy kiválasztottja szintén elvégezheti ilyen módon a tanfolyamokat.

Mit kérünk a Host-tól?
A csoport és a tanfolyam helyszínének szervezését, a tanfolyami résztvevők tájékoztatását, tanfolyammal kapcsolatos kommunikációt. Angol és Magyar nyelvektől eltérő nyelvek esetében tolmács szervezését. A tanfolyam meghirdetését, weboldalon, közösségi hálón, hírlevélben stb.


Ha amúgy is kiváló szervező vagy, elég sok ismerőssel rendelkezel, szívvel tudsz egy ilyen szervezésnek nekilátni, valamint szeretnél saját környezetedhez közel ThetaHealing-et tanulni, akkor feltétlen jelentkezz!


Pár szó magunkról:

Nagy Szilvia
Mester Instruktor és Konzulens, a ThetaHealing Technika hazai úttörője és Magyarországi Hivatalos Képviselője.

2009 és 2011 között Ausztráliában végezte el az összes ThetaHealing Konzulens képző tanfolyamot, majd Mexikóban, utána pedig az USA-ban Vianna Stibal vezetésével a Tanárképző Tanfolyamokat. 2011 októberében kezdte el a ThetaHealing oktatását Magyarországon a Húga közreműködésével. 2012 szeptemberében megszerezte a ThetaHealing technika legmagasabb képesítését, a Certificate of Science végzettséget, ami azt jelenti, hogy az akkor jelen lévő összes konzulensi és instruktori képzést elvégezte. Ezután 2013-ban a ThetaHealing Magyarországi Képviselőjének nevezte ki Vianna Stibal.

"Tanulj a Szakértőtől" - szól a mondás. A tanára, Mark Anthony megmutatta, hogyan lehet a ThetaHealing Technikát hatékonyan, gyorsan, bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között alkalmazni, hogyan lehet valóra váltani céljainkat, hogyan működhetünk közre életünkben Nyertes- Nyertes pozíciót létrehozva. A ThetaHealing módszer megalapítója, Vianna Stibal és Mark Anthony, Ausztrál Képviselő által képviselt úton haladva vált ma már elismert, sikeres ThetaHealing Konzulenssé és Oktatóvá.


Amennyiben szeretnél még többet megtudni, hogyan tudsz tanfolyamokat szervezni velünk, szívesen küldünk Neked további fontos információkat...    
….hogyan kezdj bele, reklámokkal kapcsolatos kérdések, minimum létszám, szállás információk, lehetséges időpontok, fordítókkal kapcsolatos információk…
...és persze a legfontosabb, miért jó a HOST-nak.


Kérlek adj meg pár adatot, hogy fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot!


HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
X