fbpx

LETÖLTÉS TANÁR/TANÍTÓ/GURU/MESTER – TANÍTVÁNY KÖZÖTTI ENERGETIKAI KÖTÉSEK ELENGEDÉSÉRE:

Akarjátok tudni, milyen érzés, hogy lehetséges és biztonságos a SAJÁT ÉLETETEKET ÉLNI, hogy engedélyezett, megengedett Számotokra és megengeditek Magatoknak, minden Életben – Jelenben, Múltban, Jövőben, Paralel Létezésben – és Életek között, hogy elengedésre kerülnek a különböző Energetikai Kötések, Átkok, Áldások, Ígéretek, Egyezségek, Kötelezettségek, Varázslatok, Bűbájok, Rontások, Pszichikai Támadások, Lélekszerződések, Vérszerződések a (Mindenkori Köztetek, mint Tanuló, Tanítvány és a Mindenkori Köztetek Mint Tanárok/Tanítók/Mesterek/Guruk) és a (Mindenkori) Tanárotok/Tanítótok/Mesteretek/Gurutok között, illetve a Mindenkori Tanítványotok, Tanulótok között – és ez MÁR MEGTÖRTÉNT.

Minden Karmikus Fogadalomnak VÉGE, BETELJESEDETT.

Minden RITUÁLÉ, BEAVATÁS (Emberhez, Istenihez, Anya Földhöz, stb.), ami nem szolgál, a Fényben FELOLDÓDVA A Fénybe távozott.

Minden Fél megtanulta a Leckét, kifizette a tartozását, minden adósság lerendezésre KERÜLT.

Minden karma, ok-okozat, hatás- ellenhatás BETELJESEDETT.

Lehetséges és biztonságos SZABADNAK LENNI, SZABADON VÁLASZTANI ÉS DÖNTENI, TISZTELNI A SAJÁT ÉS MÁSOK SZABAD AKARATÁT.

Lehetséges és biztonságos a FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET TERÉN KERESZTÜL KAPCSOLÓDNI EMBERTÁRSAINKHOZ (Lélektársakhoz, Lélek Családtagokhoz, stb.), az ANYAFÖLDHÖZ ÉS A MINDENSÉG TEREMTŐJÉHEZ.

MINDEN Nyereség az Energetikai Kötésekből MÁR MEGÉRKEZETT és minden olyan Energia, ami már nem szolgálja Legjobb Úton-Módon az Életeteket, ELENGEDÉSRE KERÜLT.

Minden LÉLEKTÖREDÉK, LÉLEKDARABKÁK A TEREMTŐ SZERETETÉBEN MEGTISZTULVA, FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETTEL ÁTITATVA VISSZAÉRKEZTEK Hozzátok.

Ha egyetértetek, mondjatok “Igen”-t és megy az Energia.

Isteni Napot, Nagy Szilvi


X