fbpx

Az Alap DNS Tanfolyam bemutatja a ThetaHealing technikát és arra fókuszál, hogy minden résztvevőnél aktiválásra kerüljön a 12 szálas DNS. A diákok megtapasztalják, hogy megnyílnak a Teremtő, Feltétel Nélküli Szeretete felé.

TH Alap DNS Tanfolyam

A ThetaHealing Haladó DNS kurzus segíti és gyorsítja a ThetaHealing megértését. Tedd meg a következő lépést a manapság ismert egyik leghatékonyabb, legdinamikusabb és azonnali változásokat biztosító önismereti technikával.

TH Haladó DNS tanfolyam

Alkalmazd a Vonzás Törvényét megfelelően.

Az Élet Játéka egy olyan professzionálisan megtervezett workshop, mely megtanít téged egy 7 lépéses programon keresztül arra, hogy hogyan válj a vonzás törvényének igazi mesterévé és hogyan játszd az élet játékát sikerrel, mókával és nagyszerű teljesítményekkel.

TH Az Élet Játéka

A ThetaHealing koncepciója szerint a Teremtés egy olyan Meggyőződés, amely szerint a Mindenség Teremtőjéhez való kapcsolódással fizikailag hozhatunk létre dolgokat. 

TH Teremtés és Bőség tanfolyam

Az Intuitív Anatómia a legátfogóbb ThetaHealing kurzus, ahol többek között felbecsülhetetlen értékű ismereteket szerzel az emberi test különböző rendszereiről, szerveiről, azokhoz kapcsolódó hitrendszerekről, azok megváltoztatásáról-gyógyításáról.

TH Intuitív Anatómia

A ThetaHealing Világgal Való Kapcsolat Tanfolyam speciálisan a kultúrákra és gondolatiságokra összpontosít, hogy felfedje a jelen- és a múlt kérdéseit faji, vallási és emberi szemszögből.

TH Világgal Való Kapcsolat

Tapasztald meg a paradigmaváltást a jelenleg elérhető legmagasabb szintű ThetaHealing kurzussal, melyen egyre mélyebb szinteken tárod fel belső lehetőségeidet és erődet, hogy a kvantumfizikával, illetve a körülötted lévő elemekkel, molekulákkal és atomokkal együtt dolgozhass.

TH DNS3

A ThetaHealing Betegségek és Rendellenességek  Könyv 2007-ben készült el a tanfolyam anyagaként. Vianna több mint 40000 leolvasása alapján, 400 oldalon.

TH Betegségek és Rendellenességek

A tanfolyamunk 3 korosztály részére ajánlott: 7-12 éves korig, 13-17 éves korig és 18-99+ éves korig. A Szivárványgyermekek kurzust úgy tervezték meg, hogy biztonságos és támogató környezetben fejleszd intuíciódat és gyógyító képességedet

TH Szivárványgyermekek

X