fbpx

A DNS3, a ThetaHealing Haladó Tanfolyamot végzett hallgatók régóta várt képzése. Megtanítja, hogyan dolgozz élő- és élettelen dolgokon, tudatosságot ad abban, hogy kiléphetünk saját paradigmáinkból és a DNS mitokondriumának segítségével gyors változásokat eredményez egészségünkben és „jól-létünkben”; annak a tudásnak a mesterévé válhatsz, hogy mindenki saját valóságának a megteremtője és a megfelelő tudás birtokában -tetszés szerint ki is léphetsz belőle.

A tanfolyam során mély neheztelés- és hitmunkát végzel önmagad megismerésére; az Örökkévaló Sejtek felsorakoztatása intuitívan; spirituális bilokáció (több helyen levés); az élettelen dolgok energia mezejének megértése és a valóságunk megteremtése, kimondott szavaink által.

A tanfolyam után, a végzett konzulensek elismerték az azonnali és igen jelentős javulást intuitív képességeikben. Ezen egyedülálló tanítások magadon és klienseiden történő gyakorlása egy új nyugalmat hozhat az életedbe, és felfedezheted csodálatos elméd igazi potenciálját. Ez a tanfolyam, hatékonyan növeli ThetaHealing készségeinket és különösen ajánlott azon konzulensek számára, akik folyamatosan a Hetedik Sík Tudatosságában kívánnak élni, kapcsolódva a Mindenség Teremtőjéhez. Tapasztald meg a paradigmaváltást a jelenleg elérhető legmagasabb szintű ThetaHealing kurzussal, melyen egyre mélyebb szinteken tárod fel belső lehetőségeidet és erődet, hogy a kvantumfizikával, illetve a körülötted lévő elemekkel, molekulákkal és atomokkal együtt dolgozhass.

Kísérletezni fogsz a szerves és szervetlen anyagok mozgatásával, a víz molekuláinak megváltoztatásával, a Föld elemeivel való együttműködéssel és a test sejtjeiben lévő mitokondrium meggyógyításával az azonnali gyógyulások elérésének érdekében. Ezen a kurzuson igazán mesterévé válsz a valóságod alkotásának és azt is megtanulod, hogyan alkalmazd a DNS 3 technikáit magadon, családtagjaidon, ismerőseiden, klienseiden. Egy olyan új és teljes eszközkészletet kapsz, amely alapjaiban változtathatja meg életedet: megismerheted és elfogadhatod azt a szemléletet, miszerint csodák alkotják mindennapjaidat.

A ThetaHealing DNS3 tanfolyam a következőket tartalmazza:

 • Molekuláid felsorakoztatása által változik érzékelésed a világról – egyre inkább képessé teszed magad a Teljesség, Jelen-Lét megélésére, egyre kevésbé élsz áldozat-szerepben.
 • A víz molekuláris szerkezetét megváltoztatod, mely többek között hozzásegít ahhoz a tapasztaláshoz, hogy érzékeld: végső soron világunkban minden kapcsolódik mindenhez.
 • Megtanulod, miképp mozgass könnyedén (és a korábbihoz képest más módon) tárgyakat az elméd erejével.
 • Mély hitrendszeri munkával bővíted önismeretedet.
 • Megtanulod, hogyan alkosd meg hatékonyan a jövődet.
 • Megtanulod, hogyan ismerd fel a saját Isteni időzítésedet és élj a Jelen Pillanatban.
 • Spirituális bilokáció – megtanulod, hogyan lehetsz egyszerre két – vagy több – helyen.
 • Felfedezed a szavaid, gondolataid és a manifesztáció új formájának erejét.
 • Felfedezed az Áldások hatalmát, és azt is, hogy azok miért erősebbek az átkoknál.
 • Felfedezed Saját Elemedet (Föld, Víz, Tűz, Levegő) és azt, hogy hogyan dolgozhatsz vele.
 • Gyakorolhatod képességeidet, pl. az időjárás megváltoztatását a Tiszta Szándékod erejével
 • Megtanulod, hogyan dolgozz együtt az Egyetemes Törvénnyel, amellyel személyesen rezonálsz, hogy könnyen és hálával teremthess meg mindent, amire csak vágysz.

 

A tanfolyam időtartama: 5 nap
A tanfolyam anyagai: magyar nyelvű munkafüzet
Szükséges előképzettség: TH Alap DNS, TH Haladó DNS és TH Intuitív Anatómia tanfolyamok

 X