Teremtő Est Nagy Szilvivel 2015. április 01. – Hanganyag

15 000 Ft

Nagy Szilvi  Teremtő Est Hanganyaga
Téma: Szellemi Nagytakarítás a Tavasz Jegyében
Felvétel időpontja: 2015. április 1.

Bővebb leírás:
A Bennünket már nem szolgáló helyzetek, korlátozó programok elengedése mellett új érzések betöltésével újabb és újabb sikerélményeket tapasztalhatunk meg, hiszen a ThetaHealing technika segítségével képesek vagyunk hatékonyan átalakítani Életünket.

A program során dolgozunk egészségen, kapcsolatokon, továbbá többek között önbecsüléssel, pénzzel, anyagiakkal kapcsolatos hitrendszereken.

Célunk a dinamikus, erőteljes, örömteli változások létrehozása a legjobb úton-módon, illetve azok megengedése, elfogadása és megélése a Jelenben.

Az esemény során megbeszéljük, mit és hogyan kívánunk behozni az Életünkbe MOST (tárgyak, érzések, lehetőségek, egészség, munka, anyagiak, stb.), majd Thetaban tudatosan megalkotjuk energetikailag, hogy az megjelenhessen fizikai valóságunkban, életünkben (kb. napokon, heteken belül).

Mindezt Theta agyhullámban tesszük, vizualizációs technika segítségével. A kimondott szó 20-30 %-ban hatékony, a vizualizáció 50-60 %-ban, és ha mindezt Thetaban tesszük, 80-90 %-os sikerre számíthatunk, hitrendszerünktől függően.

Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.


X