TH – Teremtés és Bőség tanfolyam

150 000 Ft

Ez a tanfolyam egy csodálatos kérdőívvel segít abban hogy megtaláld azokat a meglepő és mélyen elrejtett blokkokat, melyek elválasztanak a céljaidtól. Megmutatja hogyan áss mélyre, hogy törölhesd azokat; megtanítja a Szándékot és az Isteni Időzítést, és az életben minden Te érted dolgozik. Minden támogató új érzést megkapsz amely ahhoz szükséges, hogy megalapozza életedben a bőséget. Sokan úgy próbálják meg használni a ThetaHealing®-et, hogy nem izom-tesztelik le, hogy vajon mi okozza a blokkokat, csak letöltik ateljes anyagi bőséget.  Ilyen esetekben csalódottak lesznek, ha nem érnek el azonnali eredményeket. Ezen a tanfolyamon azt tanulod meg, hogy hogyan töröld a blokkokat. hogyan tervezz, hogy „tedd fel a szándékodat” és hogyan érd el az általad elképzeld sikereket. Ez nem egy „Hogyan-legyek azonnal-gazdag” kézikönyv, hanem egy univerzális eszköz, amely által felfedezheted a benned rejlő, felhasználható lehetőségeket, hogy az életed minden területe gazdaggá váljon.

A Teremtés és Bőség tanfolyam a következő foglalja magában:

  • Hivatalos munkafüzetet magyar nyelven,

  • Hivatalos megállapodást, oklevelet.

Azoknak a diákoknak -akik már okleveles ThetaHealing® Alap- és Haladó Tanárok- lehetőségük van a THInK-től megkérni a Teremtés és Bőség Tanfolyam tanítását.

Ha felkeltette érdeklődésed a tanfolyam, akkor regisztrálni a megadott “Regisztráció” fülön lehetséges, vagy a “Vásárlás” menüpont alatt a “Kosárba rakom” gombbal.

Cikkszám: 2015/TH/TB Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.


X