fbpx

Vianna Stibal

Vianna Stibal spirituális tanító 1995-ben hozta létre vizualizációs – meditációs technikájat, amit ma már világszerte oktat és ami mára elismert filozófiává nőtte ki magát.

Vianna komoly betegsége kapcsán fedezte fel, hogy az érzelmek és a meggyőződések óriási hatással vannak életünkre. Miután váratlanul kigyógyította magát egy tumoros betegségből, megfigyelte a folyamatot és megalkotta, majd finomította a rendszerét.

Vianna küldetése megmutatni az embereknek,  hogyan kapcsolódjanak a Teremtő Erőhöz és hogyan hozzanak létre változásokat az életminőségüket javításának érdekében. Módszerével a kitűzött célok és a vágyott élet könnyedén megteremthető.

Nincs távoli megvalósulás és nem kell napokon, heteken át megerősítéseket olvasni. Amire szükség van, az az elhatározás és a változtatásra való hajnaldóság. A ThetaHealing® a tudatalatti tudatos újraprogramozásáról szól.

A ThetaHealing® gyors, nagyszerű és hatékony teremtő technika, mely nemtől, vallástól, hovatartozástól függetlenül működik.

Fontos, hogy a módszer alkalmazása során tudatos, éber állapotban vagyunk és gyakorlatilag bárhol lehetünk.

A ThetaHealing más módszerekkel, vagy akár a hagyományos orvoslással együtt is alkalmazható. Többek között használják  Japánban, Olaszországban magánklinikákon, illetve vállalkozásoknál, nagyobb cégeknél, pl. az Egyesült Arab Emiratusokban.

Ha többet szeretnél megtudni aThetaHealing® technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra.

[spacer height=”20px”]


X