fbpx

Köszöntünk Kedves Látogató!

A saját lehetőségeidet fedezheted fel azáltal, hogy a gondolataid erejét és annak azonnali változtató képességét felismered. Az egyszerű és mindenki számára elsajátítható Technika segítségével olyan életet teremthetsz magadnak, amilyent szeretnél. Ennek titka, hogy tisztába kerüljél végtelen lehetőségeidnek az életed minden területén.

​Lehetséges-e mindössze 2 - 3 napos kurzuson teljes mértékben átalakítani és feltölteni az életed?

Igen! Viszont a munka és az életünk megváltoztatása a mi feladatunk. A kurzusok abban támogatnak, hogy egy olyan mindennap is használható eszköz legyen a kezedben, amivel képes is leszel arra, amit megtervezel!


Kedves Vendéglátóink meghívására, két helyszínen, két Certification of Science - Mester Instruktor által tartott szemináriumokat ajánljuk Neked:


Az Alap DNS Tanfolyam bemutatja a ThetaHealing technikát és arra fókuszál, hogy minden résztvevőnél aktiválásra kerüljön a 12 szálas DNS. A diákok megtapasztalják, hogy megnyílnak a Teremtő, Feltétel Nélküli Szeretete felé.

A tanfolyam lelke, a technika gyakorlati alkalmazása, amely során megváltoztathatóak az élet minták, az alap-, genetikai-, történelmi, és lelki szintű meggyőződések, melyek lehetnek saját kialakításúak vagy külső tényező által létrehozottak.
A ThetaHealing-ben hisszük, hogy a hiedelmek és az érzelmek örökölhetőek az őseinktől. Ezt hívjuk genetikai szintnek.

A diákok a tanfolyam során megtanulják beazonosítani saját hiedelmeiket és azt is, hogy cserélhetik le ezeket másoknál is.

Ezek a gyakorlatok gyorsan felfedik a hitrendszereket, megmutatják hogy a test hogyan cseréli a korlátozó hiedelmeket és érzelmeket támogatóra.

Még több információ

mikor:

hol:

idő:

tanfolyam
anyaga:

végzettség:​

előfeltétel:​

instruktor:​

2017. április 29. - május 01.

Szeged

reggel 9:00 - 16:00

magyar nyelvű munkafüzet és tankönyv

TH Alap DNS Konzulens

nincs

Nagy Szilvia


A ThetaHealing® koncepciója szerint a Teremtés egy olyan Meggyőződés, amely szerint a Mindenség Teremtőjéhez való kapcsolódással fizikailag hozhatunk létre dolgokat.

Minden, amit létrehozunk az életünkben, a kinyilatkozásainkat, gondolkodásunkat és cselekvésünket tükrözi vissza. Minden döntésünk, az általunk választott teremtések visszatükröződései. Amit gondolunk és teszünk, közvetlen hatással bír előnyös és hátrányos teremtéseinkre. Ha állandóan azt hangoztatod, hogy szegény vagy, az is leszel. Ha folyamatosan azt mondod és úgy is gondolod, hogy anyagi jólétben élsz, úgy is lesz. A lehető legfontosabb dolog hogy megtartsd a pozitív szemléletmód állapotát.

Ez a tanfolyam egy csodálatos kérdőívvel segít abban hogy megtaláld azokat a meglepő és mélyen elrejtett blokkokat, melyek elválasztanak a céljaidtól. Megmutatja hogyan áss mélyre, hogy törölhesd azokat; megtanítja a Szándékot és az Isteni Időzítést, és hogy az életben minden Te érted dolgozik. Minden támogató új érzést megkapsz amely ahhoz szükséges, hogy megalapozza életedben a bőséget. Sokan úgy próbálják meg használni a ThetaHealing®-et, hogy nem izom-tesztelik le, hogy vajon mi okozza a blokkokat, csak letöltik a teljes anyagi bőséget.

Még több információ

mikor:

hol:

idő:

tanfolyam anyaga:

végzettség:​

előfeltétel:​

instruktor:​

2017. április 29. - április 30.

Szeged

délutánonként 16:30 - 22:00

magyar nyelvű munkafüzet 

TH Teremtés és Bőség Konzulens

TH Haladó DNS tanfolyam

Nagy Szilvia


Ez az új 3 napos tanfolyam azzal a céllal jött létre, hogy sikereket érhess el a valós életben, hogy lehetőséget adjon arra, hogy eltávolíthasd a korlátozó hiedelmeket és hogy több száz olyan érzésre tegyél szert általa, amelyek nagyobb sikerek eléréséhez segítenek a magán- és az üzleti életedben egyaránt.
Vianna támogatja Hirot azon törekvésében, hogy egyesítsék az üzletet és a spiritualitást. Ez a tanfolyam az egyik első terméke ennek az erőfeszítésnek, és mely a THInK-en keresztül elérhető.

Hiroyuki Miyazaki (Hiro) a ThetaHealing japán képviselője. Hivatali idejének két éve alatt, Japánban a ThetaHealing 900%-os szervezeti növekedést ért el, a különböző reklámokkal széles körül ismertséget szerzett, mellyel a ThetaHealing az egyik legnépszerűbb gyógymóddá vált Japánban.

A ThetaHealinget megelőzöen, Hiro 17 évig a pénzügyi szektorban dolgozott, multi kulturális környezetben bizonyította erejét, óriási projektek kezelésével. Abban az időben jött rá Hiro, hogy az üzleti teljesítményt nagyban befolyásolják az emberek korlátozó hiedelmei, és a ThetaHealing alkalmazása révén jelentős teljesítménynövekedést sikerült elérnie. Hiro határozottan úgy véli, hogy a ThetaHealing technikával bárki javíthat üzleti teljesítményén.

Még több információ

mikor:

hol:

idő:

tanfolyam anyaga:

végzettség:​

előfeltétel:​

instruktor:​

2017. április 29. - május 01.

Szeged

délelőttönként 09:00 - 16:00

magyar nyelvű munkafüzet 

TH GOL Konzulens

TH Haladó DNS tanfolyam

Rém László


Ezen tanfolyam során, befelé fordítjuk figyelmünket és felfedezzük azon hiedelmeinket, melyeket precízen elfogadtunk családunktól, amelybe beleszülettünk. A képzés alatt elengedjük a már nem szolgáló meggyőződéseket, megismerjük magunkat, nagyobb rálátást kapunk és jobban elfogadjuk magunkat, amely egy szabadabb létezés felé vezet. Röviden, képesek leszünk teljesen elfogadni és szeretni saját magunkat, és ezáltal fény lényként tekinthetünk magunkra.

A tanfolyam felfedi - az őseink és családunk meggyőződéseinek és programjainak jobb megértése által - hogy hogyan szabadíthatjuk meg magunkat számos különböző elkötelezettségtől és feladattól, melyek sosem voltak sajátjaink és hogy hogyan alakítsunk ki egy új identitást, illetve egy céljaink és törekvéseink által megalapozott, élet irányultságot.

Még több információ

mikor:

hol:

idő:

tanfolyam anyaga:

végzettség:​

előfeltétel:​

instruktor:​

2017. április 29. - április 30.

Szeged

délutánonként 16:30 - 22:00

magyar nyelvű munkafüzet 

TH Családi Kötelékek Konzulens

TH Haladó DNS tanfolyam

Rém László


Kik vagyunk?

Munkám során mélyen fekvő, rejtett hitrendszerek feltérképezésével és megváltoztatásával, a koherens állapot megteremtésével foglalkozom. Mindez kihat szellemi, mentális, érzelmi és fizikai létünkre.


Okleveles HeartMath Coach/Mentorként, valamint a ThetaHealing Technika hazai úttörőjeként és Magyarországi Képviselőjeként küldetésemnek érzem, hogy megtaláljam az új és támogató, tudatosságot segítő módszereket és közreműködjek a pozitív változás, egészséges életszemlélet és a nyertes-nyertes pozíciók .megteremtésében, az élet minden területén.

2012-ben szereztem meg Certification of Science elismerésem.

még több információ

Több, mint tíz évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni az Univerzális Törvényekkel és Univerzális Erőkkel.


2012-ban találkoztam olyan emberekkel, akikkel már más irányú témákkal kezdtünk beszélgetni, mint az addigi Építészeti munkám során.


2013-ban kezdtem el foglalkozni a ThetaHealing-gel, majd hamar találkoztam HeartMath-el is.


2015-ben Vianna Stibal mellett kezdtem tolmácsként dolgozni Instruktor képzéseken. 2016-ban szereztem meg Certification of Science elismerésem.

még több információ


Jelentkezés

Jelentkezési határidő: 2017. április 26.

Ahhoz, hogy zökkenőmentesen tudjunk minden feltételt biztosítani a programjainkon résztvevőnek, azt kérjük, hogy a regisztrációs adatlap kitöltésével jelezd részvételi szándékod minden programra, amely érdekel. Ezen az adatlapon csak a programokon/tanfolyamokon való részvételi szándékot rögzítjük. Amennyiben szeretnél feliratkozni hírlevelünkre a kezdőoldalon találsz lehetőséget erre is.


X