fbpx

“Nem tudom hanyan fogjuk fel igazan azt amirol beszelsz es azt AMIT mondasz, de minden smuzolastol mentesen tenyleg koszonom hogy vagy es hogy ennyire oszinte vagy hozzam/hozzank. A hitetlenkedoknek uzenem h egyetlen konzultacio utan 48oraval dolt ossze az eletem aminek miutan kepes voltam meglatni h miert kellett igy legyen nehany nap egobol akarast kovetoen elkezdodott epulni a valosagom, kivulrol ugy tunt semmit nem kell tennem erte, dehogynem. Meglatni hogy mit babaralok el magamban ennyire…Meg kell allni es megkerdezni hogy hol hazudok magamnak! Ha Szilvit kerdezed o hamar megmutatja de az lehet jobban fog fajni 😂😂🤪”
Aniko Sz.

 

“Szia Szilvi! Még 1x köszönöm a rattan tárolókat. Akarhanyszor rajuk nezek, eláraszt a gyermeki öröm és hála. A legutóbbi online Gyógyító ested óta gyorsabban teremtődik meg, amire vágyom. Áramlás van az adok-kapok helyzetekben is. Élvezem. Könnyed, egyszerű minden. Hálásan köszönöm. Egy csoda vagy és a theta healing is. Isten áldjon és kívánok neked bőséget minden formában..szép napot!”

 

“Kedves Nagy Szilvia és Judit ! Fantasztikus amit csináltok! Az eltelt 14 nap alatt szabadságomat töltöttem. Olyan történéseket indítottatok el az életemben, amire csak kapkodom a fejem. 4 éve már hogy ismerem és használom a Thetát, de azok a mélységek és magasságok ahova eljutottam az eltelt napokban számomra is maga a CSODA! KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM! B. Anikó 2018 jan”

 

“Szia! Egy kis feedback: tegnap megmutattam a teremtésről szóló videódat valakinek, szuper felforgatós eszmecsere lett belőle, felhozott mindenféle megdolgoznivalót. Emellett az otthonérzés kérdésben is nagyot lendültem előre, és egyre jobban és könnyebben làtom és értem meg a működésemet. (És egyre nagyobb szàzalékban szeretem is a humoromat-muhahaha) Egy szó mint szàz: különleges INSPIRÀCIÓ vagy. Köszönöm.
Kiszely-Tóth Kata”

 

“Szia Szilvi! Kezdem megérteni lassan a Théta lényegét 🙂 Szemölcsök huss, idegesség huss. Annyira nyugodt vagyok, és ez annyira jó! (Persze van 1-2 nehezebb napom, de 98%ban nyugis minden!!! Ezer hála ezért Neked!
Lele Zsófi”

 

A tanfolyami résztvevők ma kifejezték számomra a csodálatukat, hogy 1,5 órát megállás nélkül tudok “őőőzés” nélkül beszélni mégpedig úgy, hogy minden perce kincs és egy percet nem lankadt a figyelmük. Szép teljesítmény mindannyiunktól! 🙂
Én, Szegeden, 2017-ben

 

“Szetetném veletek megosztani pàr gondolatomat, mert kivel is, ha nem veletek?!
Kavarognak a gondolatok, miközben csak lágy zenèt ès a tenger zúgását hallom. Itt vagyok a Török Riviérán, ami pár hónappal ezelőtt még elképzelhetetlen volt szàmomra. Pár hónapja még teljesen összetőrve, tele félelmekkel, depresszióval és állandóan a kömnyeimmel küszködve kapaszkodtam egy szalmaszálba, amit Szilvi tartott nekem. Nem tudtam, hogyan és hol fogom túlélni azt az időszakot, úgy volt, hogy elvesztettem mindent amiért addig annyit küzdöttem, egy földönfutó senki leszek, aki hagyta hogy kijátszák és a legnagyobb vágyam az volt, bárcsak ne tudjak többé senkit ès semmit szeretni, nem akarom többé tudni mi az a szenvedély.
Most pedig, alig pár hónappal később, úgy határoztam, újra táncosnő leszek. Ne ijedjetek meg, már nem a klasszikus értelemben:-)
Életem legszebb időszakát mint revütáncos éltem meg. Aki volt már színpadon, annak nem kell magyaráznom, mit jelent az. A siker, a fény, a rajongók…, egyszerűen eufórikus állapot. Plusz minden nap minden érzelmet ki tudtam adni, megtudtam mutatni másoknak.
Miután ennek vége lett, folyton folyvást kerestem a helyem, kerestem azt az érzést, ami ezt pótolhatná. Szerepeltem műsorokban, filmekben, egy valóságshowban is, elvégeztem az asztrológiai főiskolàt, vezettem belsőépítészeti céget, megtanultam a szépségiparban szinte mindent, a fodrászatottól a sminkelésen keresztül a sminktetováláson át,25 éve körmözök, azt tanítom is. De mégsem éreztem azt, hogy a helyemen vagyok. Mindig volt valami hiányérzetem.
Szóval a lényeg, hogy ma rájöttem újra táncolni fogok. Áttáncolom az életem.
Persze, tudom, hogy az élet nem csak keringő. De sebaj. Ha kiesek a ritmusból, megrázom magam, veszek 3 mèly lélegzetet és ott folytatom, ahol abbahagytam. És pörgök és forgok és lebegek ès szárnyalok.
Köszönöm mégegyszer Szilvinek és Nektek a sok bíztatást, segítséget és hogy egyáltalán vagytok és hogy az életem részévé váltatok.”
E. Edina, 2017. október 15, azóta már svájci szépségszalon tulajdonos

“Szilvi, hát ez óriási! 🙂
Én soha nem tanultam thetázni. Se nálad, se másnál. Jakab István műsorában láttalak először és rádkerestem a Facén. Szükségét éreztem, hogy kövesselek, holott fogalmam sem volt, hogy ki vagy. Beszélt a tévében egy hús-vér Nő, aki a mondandójával, egy pillanat alatt hatott rám. Elkezdtem nézni a videóidat és azon csodálkoztam, hogy, hogyhogy ilyen ütemben vesz pozitív változást az életem úgy, hogy nem is thetázom… Azt éreztem, hogy belőlem ez a Nő, segít kihozni a maximumot! Tök jó volt érezni, hogy az első pillanattól vettem az adást. Számomra minden infó annyira átjött! Vágtam a humorod, szeretem, hogy nem vagy negédes ( én amúgy az vagyok! 😀 )! Így én nem is találok semmi sértőt a videóidban. Nem úgy, ahogy mesélsz ezekről a történésekről esetleges bántásokról. Az áraid azért nem hatnak rám, mert én már ingyen akkora profirot szereztem magamnak, hogy kilátásba kerülhet, hogy kifizethessem a minőséget! Amióta nézlek, háromszorosára nőtt az eddigi fizetésem egy új munka által. Miről beszélünk! Árak?? 😀
20 éves autómból, egy tűzpiros 2018-as Honda Civic- be ültem át, mert azt kaptam céges kocsinak. Négy hónapja vagyok a cégnél és úgy hívnak, hogy a csúcsértékesítő! 😂 Nagyon sokat teszek is mindezért. Keményebben hajtom magam, mint az egy főnök által megkívánható. Ja, és van egy férjem és két gyerek is! Vannak események rendesen. De a kocsiban is hallgatom a Szilvit, mert vagy 25 órás videóanyagot töltöttem le és még sok mást, amit Ő ajánlott. Így amíg dolgozom napi 2-3 óra hanganyag vezetés közben meghallgatható. Szívből örülök, hogy megszületett vééégree a sok Nagy Szilvi tanfolyam! Igen, ez már nagyon megérett! Nagyszerű, hogy lehetőségem lesz egy Nagy Szilvia tanfolyamra eljutni!
Köszönöm 🙏 ( és ez a frankó hála! 😉 ) C. Adrienn, értékesítő

 

“Drága Szilvi!
Éppen egyik hétvégi kedvtelésemnek hódolva
(tejes-mézes forró fördő + online poker)
ülök a kádban, mikor egy “őrült” ötlettől vezérelve a következőt mondom magamban:
“Teri (Teremtő), kérlek, a számomra legjobb úton-módon mutasd meg mi a legjobb. Köszi!” – csak így…
Közben Peter Gabriel Growing Up CD-jét hallgatom.
Egyszer csak (bár “almost” tudok angolul) el kezdem úgy érteni Peter dalait, mint ha csak magyarul éndekelne, és közben megnyerek két poker versenyt, melyen köztben indultam, úgy mintha valaki folyamatosan szólt volna, melyik lappal érdemes bent maraadni-emelni-vagy éppen dobni (mintha látnám a lapokat!!!!).
Szóval a fenti “igen-csak-anyagias” példával is szeretném közölni a világgal, hogy nagyon is működik a THETA “dolog”!!!!
Nagyon hálás vagyok mindenkinek, akik megnyitották-megmutatták nekem ezt a fantasztikus utat előttem!!!
Ezer hála és köszönet nekik, nektek, neked!
És most egy számomra idevágó idézet Peter Gabriel egyik dalából, mely híven tükrözi, hogy milyenek is vagyunk, ha nem hagyjuk magunkat…se így-se úgy:
“i’m afraid of what i do not know
i hate being undermined
i’m afraid i can be devil man
and i’m scared to be divine
don’t mess with me my fuse is short
beneath this skin these fragments caught
when i allow it to be…there’s no control over me
i have my fears, but they do not have me”
Leslie, 2012 őszén”


X